Echo: Nová ukázka přibližuje natáčení drsných akčních scén

Echo: Nová ukázka přibližuje natáčení drsných akčních scén | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 3 obrázky
Podívejte se, jak se natáčely řízné rvačky nejnovější marvelovky.

Jen několik dní po té předchozí, je tu další upoutávka pro marvelovku Echo. Ta předchozí se krom záběrů ze seriálu zaměřovala na fanouškovské reakce. Aktuální video má téma jasné: Akce. Ukázka nás bere do zákulisí jejího vzniku. Můžete se podívat, jak se natáčelo. Rvaček je zjevně požehnaně, jsou kontaktní, roli v nich hraje Mayina (Alaqua Cox) umělá noha. Na vlastní uši si také můžeme poslechnout, jak tvůrci pracují se skutečností, že je antihrdinka neslyšící. Uvidíme, jak se Maya naučila bojovat od Kingpina (Vincent D’Onofrio) i kam ji její životní styl nakonec dovedl.

Maya Lopez, alias Echo, je ostrá bojovnice, která dělala špinavou práci pro padoucha Kingpina, než se dozvěděla, že to byl právě on, kdo je zodpovědný za smrt jejího otce. Postava se od všech ostatních komiksových hrdinů liší tím, že je neslyšící. Hlavní scenáristkou série je Marion Dayre, hlavním režisérem Sydney Freeland. Jako Maya vystupuje Alaqua Cox, v dalších rolích hrají Charlie Cox jako Daredevil, Vincent D'Onofrio jako Kingpin, Zahn McClarnon jako Mayin zesnulý otec. Obsazení nově rozšiřují Chaske Spencer, Tantoo Cardinal, Devery Jacobs, Cody Lightning a Graham Greene. Všechny epizody budou uvedeny na Disney+ 10. ledna 2024.

Podklady a foto: Marvel

Galerie: 4

Echo: Nová ukázka přibližuje natáčení drsných akčních scén | Fandíme filmu Echo: Nová ukázka přibližuje natáčení drsných akčních scén | Fandíme filmu Echo: Nová ukázka přibližuje natáčení drsných akčních scén | Fandíme filmu Echo: Nová ukázka přibližuje natáčení drsných akčních scén | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu