Joker 2 přeje šťastné a veselé s novými fotografiemi

Joker 2 přeje šťastné a veselé s novými fotografiemi | Fandíme filmu
Warer Bros. / DC Films
Zobrazit další 1 obrázek
Joaquin Phoniex a Lady Gaga na nových snímcích z Jokera: Folie à deux.

Joker: Folie à deux se dočká uvedení až příští rok na podzim. Režisér Todd Phillips nicméně alespoň čas od času fanouškům naděluje nové obrázky. No a kdy jindy nadělovat, než právě teď, v čase vánočním.

Philips na svém Instagramu sdílel rovnou dva nové výjevy z připravovaného snímku, které si můžete oba prohlédnout dole v galerii. Na první momentce vidíme Arthura (Joaquin Phoenix) zavřeného v ústavu Arkham. Na další fotografii už má na sobě kompletní Jokerův make-up a vedle něj nechybí Harley Quinn (Lady Gaga). V tu chvíli zřejmě už utekl z ústavu na svobodu. Případně se daná část filmu odehrává kdesi v hlubinách jeho zvrácené mysli.

Sám režisér pak k obrázkům dodává ještě „Přeji všem veselé svátky a šťastný Nový rok“.

Joker: Folie à deux podle nepotvrzených zvěstí má být muzikálem. Děj má být zasazený do prostředí ústavu Arkham, kde je Arthur Fleck zavřený. Zřejmě právě tam potká Harley Quinn, jež v komiksech vystupuje jako jeho doktorka, kterou Joker postupně manipuluje, týrá a má s ní pokřivený milostný vztah. Scénář filmu píše Todd Phillips, který pokračování zrežíruje, stejně jako první film. Joaquin Phoenix se vrací v hlavní roli. Harley Quinn hraje Lady Gaga, vrací se Zazie Beetz jako Sophie Dumond. Do nové role byli obsazení Brendan Gleeson, Catherine Keener, Harry Lawtey a Jacob Lofland. Podtitul snímku je medicínský termín, kterým se označuje „sdílenou psychózu“, tedy psychiatrický syndrom, při němž se bludy přenášejí z jednoho člověka na druhého. Datum premiéry je stanoveno na 3. října 2024.

Podklady a foto: DC Films, Todd Phillips

Galerie: 2

Joker 2 přeje šťastné a veselé s novými fotografiemi | Fandíme filmu Joker 2 přeje šťastné a veselé s novými fotografiemi | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu