Land of Bad: První trailer pro akční nálož s Crowem a Hemsworthem

Land of Bad: První trailer pro akční nálož s Crowem a Hemsworthem | Fandíme filmu
The Avenue Film
Zobrazit dalších 5 obrázků
Pod producentským dohledem Petra Jákla vyráží srdnatý zelenáč za záchranou svých spolubojovníků.

Příští rok v únoru bude mít premiéru hutná válečná akce Land of Bad. Russell Crowe v ní hraje operátora dronu, který kryje ze vzduchu pozemní pěší operaci. Té se účastní jako nadějný mladý zelenáč Liam Hemsworth, mladší bratr slavnějšího Chrise.

 

Na snímek nově láká trailer a musí se nechat, že jde o docela nadupaný kus střihačské práce. Zatím se dost obtížně dedukuje, jaký bude nakonec hotový snímek, ale ani ne tříminutový trailer se povedlo napěchovat stylovými válečnými momentkami. Vojáci skáčou do zákrytu, prchají i útočí. Rakety explodují, helikoptéry jsou v ohrožení, obrněné vozy se tříští na kusy. Pokud je tohle váš šálek kávy, můžete doufat, že si v úvodu příští roku fanoušci válečného heroismu vychutnají příběh osamělého hrdiny, který se jen s podporou dronu snaží zachránit své zkušenější druhy.

Reaper (Russell Crowe) je americký operátor válečných dronů. Na jihu Filipín zajišťuje podporu pro speciální jednotku Delta Force. Mise se však šeredně pokazí a Reaper má jen 48 hodin na to, aby k úspěšnému konci dotáhl misi, jež se mezitím vyvinula v záchrannou operaci. Součástí pozemního týmu je Kinney (Liam Hemsworth), horlivý zelenáč, který je zodpovědný právě za koordinaci pozemního týmu se vzdušnou podporou. Všechno se pokazí podruhé v momentě, kdy je tým objeven nepřítelem. Jednotka nemá k dispozici žádné zbraně a komunikovat může pouze s dronem, který jí krouží nad hlavami.

Dále hrají Luke Hemsworth, Milo Ventimiglia, Ricky Whittle, Daniel MacPherson a Chika Ikogwe. Režisérem je Will Eubank, který zároveň napsal společně s Davidem Frigeriem scénář. Jedním z producentů snímku je Petr Jákl. Datum premiéry je stanoveno na 16. února 2024.

Podklady a foto: The Avenue Film

Galerie: 6

Land of Bad: První trailer pro akční nálož s Crowem a Hemsworthem | Fandíme filmu Land of Bad: První trailer pro akční nálož s Crowem a Hemsworthem | Fandíme filmu Land of Bad: První trailer pro akční nálož s Crowem a Hemsworthem | Fandíme filmu Land of Bad: První trailer pro akční nálož s Crowem a Hemsworthem | Fandíme filmu Land of Bad: První trailer pro akční nálož s Crowem a Hemsworthem | Fandíme filmu Land of Bad: První trailer pro akční nálož s Crowem a Hemsworthem | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu