Bitevní loď: Natáčení v bayovském stylu

Bitevní loď: Natáčení v bayovském stylu | Fandíme filmu
Je tady první klip ze zákulisí, ve kterém si můžete prohlédnout masivní výpravu, za kterou by se nemusel stydět ani Michael Bay.

Bitevní loď, Battleship. Ten film to nebude mít jednoduché. Bez nákladů na propagaci stál studio Universal nekřesťanských 200 milionů dolarů a první reakce na úvodní trailer a několik fotografií zatím nejsou kdovíjak oslavné. Američané nechápou, jak může někdo točit film podle společenské hry Lodě a třeba u nás v Česku se Lodě dokonce ani nijak zvlášť neprodávají v hračkářstvích – všichni je hrají s tužkou a čtverečkovaným papírem. Takže tu film vnímáme prostě jako velký prostomyslný blockbuster, kde si to námořnictvo rozdá s vetřelci. A teď je jen na Peteru Bergovi, jak si s látkou poradí. Buď z toho může být další Pearl Harbor, kde se bude víc sladkobolně žvanit, než aby se něco dělo, anebo můžeme dostat Den nezávislosti – Nahláškovanou řežbu se šmejdem z vesmíru.

A video z natáčení, které přináší Enterteinment Tonight, dává tušit, že z Bitevní lodě by ta správná explozivní zábava být mohla. Natáčí se na opravdové bitevní lodi, na filmu pracují stovky a tisíce lidí a Peter Berg v kšiltovce připomíná Michaela Baye (Který sice natočil zmiňovaný Pearl Harbor, ale budiž mu to odpuštěno, jinak se jeho jméno rovná masivní působivé akci). Takže spousta výbuchů a armádní konsultanti asi nikoho nepřekvapí. Pořád ale propagační materiály působí dojmem, že nám předvádí toliko úplný začátek filmu. Uvidíme, co se skrývá dál.

 

Bitevní loď: ET video z natáčení

 

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu