Two for the Money: Charlize Theron a Daniel Craig budou krást

Two for the Money: Charlize Theron a Daniel Craig budou krást | Fandíme filmu
MGM
Zobrazit další 1 obrázek
Dvě herecké superstar ztvární zlodějský pár v novém thrilleru od režiséra Rychle a zběsile.

Režisér Justin Lin loni jen několik dní po začátku natáčení opustil produkci Rychle a zběsile 10. Dodnes máme o skutečných důvodech jen kusé zákulisní informace, ale vše nasvědčuje tomu, že Linovy neseděl chaotický způsob práce a věčné dohady s Vinem Dieselem, představitelem hlavní role. Při natáčení série se nicméně režisér seznámil s Charlize Theron, s níž teď chystá svůj další film.

Novinka se bude jmenovat Two for the Money. Detaily jsou zatím drženy pod pokličkou, avšak víme, že snímek bude pojednávat o vztahu mezi dvěma kariérními lupiči. Život dvojice budeme sledovat napříč třemi velkými loupežemi.

Charlize Theron je známá ze Zrůdy, Šíleného Maxe: Zběsilé cesty, Old Guard nebo právě Rychle a zběsile. Při natáčení desítky jí námět pro Two for the Money představil Lin spolu se scenáristou Danem Mazeauem, který krom Rychle a zběsile 10 pracoval také na Hněvu titánů nebo na fantasy novince Mladá dáma. Theron se prý na Danově scénáři líbí hlavně břitké dialogy a kousavý vztah ústřední dvojky, který má připomínat špičkování Caryho Granta a Rosalind Russell v konverzačce Jeho dívka Pátek.

Následně to byla sama Theron, kdo navrhl, aby jejího partnera ztvárnil Daniel Craig, alias James Bond, popřípadě Benoit Blanc z detektivní série Na nože. Theron a Lin patří mezi producenty filmu. Práva na snímek získal po hollywoodské přetlačované nakonec Apple. Lin bude začátkem příštího roku točit The Last Days of John Allen Chau, takže Two for the Money může přijít na řadu až někdy potom.

Titulní foto je ilustrační, Daniel Craig jako James Bond

Zdroj: The Hollywood Reporter

Galerie: 2

Two for the Money: Charlize Theron a Daniel Craig budou krást | Fandíme filmu Two for the Money: Charlize Theron a Daniel Craig budou krást | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu