Aquaman a ztracené království: 3 nové trailery propagují barevný vizuál a temný příběh

Aquaman a ztracené království: 3 nové trailery propagují barevný vizuál a temný příběh | Fandíme filmu
Warner Bros.
Koukněte na nejnovější záplavu záběrů z podvodní říše, kde množství výbuchů, paprsků a potvůrek nezná hranic.

Další tři delší nové upoutávky divákům poodhalují, co jim nabídne Aquaman a ztracené království. Buď to bude nesourodá podívaná nebo propagační kampaň zkouší přilákat úplně všechny. Na jednu stranu totiž upoutávka září barvami, přetéká ujetými nápady a sází atrakci za atrakcí. Na straně druhé jsou tu temné hudební tóny a zachmuřené promluvy o tom, jak Arthura čekají těžké osobní ztráty a na svět jako takový se řítí katastrofa.

Místy se zdá, že by potíží mohlo být tání ledovců a stoupání hladiny oceánů. Ale vzápětí je všude spousta kouzel, explozí, bojovníků a podmořských plavidel, takže nějaké stoupání hladiny vedle toho nepůsobí tak akutně a je vlastně až banální. Kdo ví, třeba ekologický komentář někde v pozadí vyprávění najdeme, ale na prvním místě budou osobní soupeření a bitvy podmořských armád.

Arthurovo (Jason Momoa) podvodní panování bude nejspíš opět zpochybňováno, ale spíš než na politiku bychom se zřejmě měli připravit na dobrodružnou výpravu, již bude zpestřovat vzájemné špičkování s bratrem Ormem (Patrick Wilson). Upoutávky též působí dojmem, že dost prostoru dostane také matka obou bratří, Atlanna (Nicole Kidman). Všechno je tak okatě digitální, že by některé okamžiky nebyl problém zaměnit za moderní videohru. Je asi věc osobního vkusu, jestli vám takový styl zpracování vadí nebo ne, dopředu se každopádně připravte na to, že uvidíme jeden velký „animák“, z něhož čas od času budou vyčnívat živé lidské tváře.

Arthur (Jason Momoa) musí požádat o pomoc svého nevlastního bratra Orma (Patrick Wilson), aby ochránil Atlantidu před Black Mantou (Yahya Abdul-Mateen II), který ve své posedlé snaze pomstít smrt svého otce vypustil ničivou zbraň.

Aquamana 2 režíruje opět James Wan. Scenáristou je David Leslie Johnson-McGoldrick. Amber Heard se vrací jako Mera, Dolph Lundgren jako Nereus, Randall Park jako doktor Shin, Nicole Kidman jako Arthurova matka a Temuera Morrison jako jeho otec. Nově obsazený byl do zatím blíže neurčené role Pilou Asbæk. České a slovenské datum premiéry je stanovené na 21.12. 2023.

Podklady a foto: Warner Bros.

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu