I.S.S.: Trailer představuje boj o vesmírnou stanici

I.S.S.: Trailer představuje boj o vesmírnou stanici | Fandíme filmu
Bleecker Street Media
Zobrazit dalších 5 obrázků
Upoutávka nového thrilleru ukazuje napínavý boj o moc na oběžné dráze, zatímco na Zemi se rozpoutalo peklo.

Kolikrát jsme ve vesmírných příbězích viděli záběr, kdy se někdo z oběžné dráhy kouká dolů na Zemi a kochá se tou nádherou? V chystaném thrilleru I.S.S. ten moment také nebude chybět. Podle čerstvě zveřejněného traileru přijde hned v úvodu filmu, kdy obyvatelé Mezinárodní vesmírné stanice tráví volnou chvíli v pozorovatelně. Je to ale jen ticho před bouří. Poslední skutečně příjemná věc, jaká na postavy čeká. Záhy začnou napříč zeměkoulí explodovat obří nálože. Civilizace je zcela zjevně ve vážném průšvihu.

Na Mezinárodní vesmírné stanici to jednotlivé národní týmy sledují, zjišťují, co se děje a záhy dostávají ze svých velínů rozkaz, aby se stanice zmocnily. Upoutávka ukazuje, že nás čeká napětí, paranoia, vymýšlení plánů, ale občas i přímá konfrontace. Ani ta není ve stavu beztíže bez zajímavosti. Zpracování snímku nevypadá vůbec špatně, tak snad se máme na co těšit. V Severní Americe se snímek dočká v lednu 2024 uvedení v kinech. O další distribuci zatím nemáme zprávy. Dole pod trailerem najdete plakát a fotky.

Vesmírný sci-fi thriller I.S.S. se odehrává v alternativní realitě, kde Zemi zachvátí světová válka. Děj je zasazený na mezinárodní vesmírnou stanici I.S.S., kde americká a ruská posádka provádějí výzkum určený ke zlepšení života všech. Když dojde k pozemské eskalaci, dostávají posádky ze svých velínů pouze kusé informace. Obě dvě strany dostanou potají pokyn, aby převzaly za jakoukoliv cenu nad stanicí kontrolu.

V hlavních rolích vystupují Ariana DeBose, Chris Messina, Pilou Asbæk, John Gallagher Jr., Costa Ronin a Masha Mashkova. Scénář napsal Nick Shafir, režíruje Gabriela Cowperthwaite.

Podklady a foto: Bleecker Street

Galerie: 6

I.S.S.: Trailer představuje boj o vesmírnou stanici | Fandíme filmu I.S.S.: Trailer představuje boj o vesmírnou stanici | Fandíme filmu I.S.S.: Trailer představuje boj o vesmírnou stanici | Fandíme filmu I.S.S.: Trailer představuje boj o vesmírnou stanici | Fandíme filmu I.S.S.: Trailer představuje boj o vesmírnou stanici | Fandíme filmu I.S.S.: Trailer představuje boj o vesmírnou stanici | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu