Bad Apples: Učitelka unese žáčka…a zlepší život všem

Bad Apples: Učitelka unese žáčka…a zlepší život všem | Fandíme filmu
Lionsgate
Saoirse Ronan vystupuje v komediálním thrilleru, kde z temné situace vzejdou překvapivě pozitivní důsledky.

Už se vám někdy v životě stalo, že jste v momentálním rozpoložení něco provedli, okamžitě si chybu uvědomili, chtěli ji vzít zpátky, ale už bylo pozdě? Učitelka Maria to v napínavé komedii Bad Apples zažije v docela extrémní podobě.

Maria učí na základní škole a dělá všechno pro to, aby svoje desetileté žáčky pro látku nadchla. Jeden z nich to ale dost komplikuje, když neposedí a neustále vyrušuje. Chování malého Erika je stále horší a horší a kariéra Marie je v ohrožení. Situace vyeskaluje a ve slabou chvilku udělá učitelka neomluvitelnou chybu: Sledem nešťastných okolností skončí Erik až u ní doma, kde jej zamkne. Marie se pokouší z průšvihu za každou cenu vykroutit, ale zároveň zaznamená, že zbytek její třídy začíná vzkvétat a kolegové ze školy i rodiče dětí jsou ze zlepšení nadšení. Učitelka tak vůbec neví, jak z celé situace vybruslit.

Marii hraje Saoirse Ronan, newyorská rodačka, jež byla už čtyřikrát nominovaná na Oscara, za Pokání, Brooklyn, Lady Bird a Malé ženy. Zbytek obsazení se teprve hledá. Scénář napsala zatím nepříliš zkušená Jess O’Kane, na motivy románu De Oönskade. Jako svůj anglicky mluvený debut film natočil švédský režisér Jonatan Etzler (Zas a znova). Chystaná novinka Bad Apples je popisována jako kousavá satirická komedie s prvky thrilleru. Máme se dočkat rozebírání lidské přirozenosti, humoru a strašidelných momentů. Točit se bude příští rok na jaře

Titulní foto je ilustrační, Saoirse Ronan ve filmu Brooklyn

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu