The End We Start From: Nový trailer dramatu ze zaplavené dystopie

The End We Start From: Nový trailer dramatu ze zaplavené dystopie | Fandíme filmu
Signature Entertainment
Zobrazit další 4 obrázky
Porodit dítě do světa, který pohlcuje voda a s tím spojené nepokoje, to není žádný med.

Dystopické drama The End We Start From bude uvedeno ve Spojených státech 8. prosince, což může signalizovat, že se studio pokusí film protlačit o oscarového závodu. Čerstvě byl zveřejněný další trailer, který se opírá o citace z recenzí a v těch zaznívá především chvála na adresu Jodie Comer v hlavní roli. Herečka známá ze seriálu Na mušce ztvárnila matku, jež se snaží ochránit své miminko, i když se svět kolem rozpadá. Celkově pak kritici kvitují sympatickou náladu příběhu, který klade důraz na to, že ačkoliv můžou být životní okolnosti jakékoliv, vždycky v nás může vzklíčit něco pozitivního.

Do globální distribuce začne film mířit po Novém roce, tak snad se dočkáme také u nás. Pusťte si trailer a koukněte do galerie na fotky.

Děj je zasazený do Británie blízké budoucnosti, kde Londýn poskytnou katastrofální záplavy. Novorodička se spolu se svým partnerem snaží dostat k jeho rodičům na venkov, kde se však situace také začíná rychle zhoršovat.

V dalších rolích vystupují Joel Fry, Mark Strong, Nina Sosanya, Gina McKee, Katherine Waterston a Benedict Cumberbatch. Režírovala Mahalia Belo (seriál Requiem) scénář napsala spolu s Alice Birch. Snímek vychází z románu Megan Hunter.

Podklady a foto: Signature Entertainment

Galerie: 5

The End We Start From: Nový trailer dramatu ze zaplavené dystopie | Fandíme filmu The End We Start From: Nový trailer dramatu ze zaplavené dystopie | Fandíme filmu The End We Start From: Nový trailer dramatu ze zaplavené dystopie | Fandíme filmu The End We Start From: Nový trailer dramatu ze zaplavené dystopie | Fandíme filmu The End We Start From: Nový trailer dramatu ze zaplavené dystopie | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu