Chuckův život: Duchařina Stephena Kinga je dotočená, výrazně posílila obsazení

Chuckův život: Duchařina Stephena Kinga je dotočená, výrazně posílila obsazení | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit další 4 obrázky
Režisér Pádu domu Usherů či Domu na kopci přidal další posily k Tomu Hiddlestonovi.

Na jaře jsme vás seznámili s připravovaným snímkem Chuckův život (The Life of Chuck). Ten je zajímavější a zajímavější. Už jen jméno režiséra musí fanouškům hororu udělat radost. Film připravuje Mike Flanagan, autor parádních hororových seriálů jako jsou Pád domu Usherů, Půlnoční mše či Dům na kopci. Předlohu napsal Stephen King. A už prvotní obsazení stálo za to, když do projektu nastoupili Tom Hiddleston a Mark Hamill.

Obsazení se nicméně dál rozrostlo o řadu velmi zajímavých tváří. Od jara se stačili přidat Karen Gillan, Chiwetel Ejiofor, Jacob Tremblay, Harvey Guillén, David Dastmalchian, Kate Siegel, Carl Lumbly či Michael Trucco. Flanagan tedy opět dal dohromady famózní ansámbl, jak jsme u něj zvyklí.

Karen můžete znát ze Strážců Galaxie, Jumanji nebo Pána času. Chiwetel byl nominovaný na Oscara za 12 let v řetězech, vystupoval v Potomcích lidí, Doctoru Strangeovi či Old Guard. Jacob prorazil v dramatu Room, krom toho se ukázal v (Ne)obyčejném klukovi, Predátorovi: Evoluci nebo Hodných hoších. Flanaganovi vystupoval už ve filmech Zlo nikdy nespí a Doktor spánek. Harvey se nejvíc proslavil jako Guillermo v komediální sérii Co děláme v temnotách. Davida znáte z Ant-Mana, The Suicide Squad či Duny. Carl vystupoval dlouho v seriálu Alias, krom toho ve Falconu a Winter Soldierovi nebo Flanaganových projektech Doktor spánek nebo Pád domu Usherů. Michael také vystupoval v Pádu domu Usherů, ale především měl léta jednu z hlavních rolí v Battlestar Galactice. No a Kate je režisérova manželka, která hraje prakticky ve všech jeho dílech.

Flanagan je také velkým fanouškem Stephena Kinga. Podle jeho díla natočil už Geraldovu hru a Doktora Spánka, dále připravuje Temnou věž. Novela Chuckův život pochází ze sbírky Když teče krev (If It Bleeds). Novela je rozdělena na tři kapitoly, které v opačném pořadí vykreslují život Charlese Krantze. Od jeho smrti na rakovinu ve 39 letech, až po dětství, jež strávil v domě, kde údajně strašilo.

Produkce dostala od hereckých odborů výjimku, takže natáčení běželo i během letošní velké stávky. Točilo se v americké Alabamě od října a poslední klapka padla před několika dny. Dole v galerii najdete fotky z natáčení.

Titulní foto je ilustrační, Karen Gillan ve snímku Jumanji: Další level

Zdroje: Deadline, Mike Flanagan, David Dastmalchian, Eben Bolter

Galerie: 5

Chuckův život: Duchařina Stephena Kinga je dotočená, výrazně posílila obsazení | Fandíme filmu Chuckův život: Duchařina Stephena Kinga je dotočená, výrazně posílila obsazení | Fandíme filmu Chuckův život: Duchařina Stephena Kinga je dotočená, výrazně posílila obsazení | Fandíme filmu Chuckův život: Duchařina Stephena Kinga je dotočená, výrazně posílila obsazení | Fandíme filmu Chuckův život: Duchařina Stephena Kinga je dotočená, výrazně posílila obsazení | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu