She Rides Shotgun: Taron Egerton vychová malou drsňačku

She Rides Shotgun: Taron Egerton vychová malou drsňačku | Fandíme filmu
Apple TV+
V novém thrilleru otec po propuštění z vězení prchá s malou dcerou před nepřáteli.

Taron Egerton byl naposledy k vidění v Tetrisu. Dlouhodobě jej diváci znají z Kingsmana, Orla Eddieho, Rocketmana nebo seriálu Volavka. V tom seděl ve vězení a ve filmu She Rides Shotgun teď ztvární postavu, která z vězení právě vyšla.

Nate (Egerton) strávil několik let ve vězení a udělal si při tom nebezpečné nepřátele. Jdou proti němu členové gangu, pro který pracoval, když byl za mřížemi. Zoufale touží začít znovu a od své staré party se zkusí odříznout. Ta se však pomstí a vypíše odměnu na jeho rodinu. Nate popadne svou dceru Polly a vydává se s ní na útěk. Polly je jedenáct, je stydlivá a Nate ji sotva zná. Společně se pokoušejí skrývat, ale rychle začne být zřejmé, že se jejich nepřátelé jen tak nevzdávají. Nate začne Polly učit jak přežít a ta se mu před očima mění z plaché dívky v nezastavitelný živel. Nate se naopak učí, jaké to je, když někoho bezpodmínečně milujete. Pouto s dcerou sílí a bitva o společnou budoucnost začíná.

Režíruje Nick Rowland (Calm with Horses, seriál Ripper Street). Scénář napsali Ben Collins a Luke Piotrowski (Temný dům, Hellraiser). Autorem knižní předlohy je Jordan Harper. Edgerton je jedním z producentů filmu. Zbytek obsazení se zatím hledá. Natáčení odstartuje začátkem roku 2024.

Titulní foto je ilustrační, Taron Egerton ve Volavce

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu