Superman: Legacy: Našel se představitel Lexe Luthora

Superman: Legacy: Našel se představitel Lexe Luthora | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
Pokračujeme v éře mladších Lexů Luthorů.

Skončila hollywoodská herecká stávka a Superman: Legacy pokračuje v obsazování hlavních rolí. Před pár dny se našla představitelka The Engineer, která zřejmě následně bude vystupovat jako jedna z hlavních postav v chystaném filmu The Authority. Teď tu máme daleko větší kalibr.

A vlastně se nekoná žádné překvapení. Roli má dostat Nicholas Hoult. Toho produkce chtěla obsadit od začátku, jenže herec toužil hrát samotného Supermana. Během castingu nebyl špatný a dostal se docela daleko, ale ústřední úlohu nakonec získal David Corenswet. Pak proběhla herecká stávka, která castingový proces pozastavila. Jen co stávka skončila, podařilo se s Houltem domluvit na roli hlavního záporáka. Ještě se čeká na podpis smlouvy, ale pokud se nestane nic nečekaného, Nicholas Lexe hrát bude.

Hoult si člověka v pozici moci či různé formy zla zahrál v seriálu Veliká, ve snímku Menu či Favoritka. Rozhodně dokáže vystupovat děsivě, prudce inteligentně a jako někdo, kdo ovládne libovolnou místnost, do které vstoupí. Není těžké si jej představit s holou hlavou, takže suma sumárum rozhodně jde na první pohled o zajímavou volbu. Zařadí se mezi mladší Lexe Luthory. Nicholasovi je 33 let, zhruba stejně, jako bylo Jessemu Eisenbergovi, když hrál Lexe v Batman v Superman, nebo Michaelu Rosenbaumovi v době, kdy nastoupil do seriálu Smallville. V komiksech je obvykle Lex vyobrazen jako zralý muž.

Nový film bude zaměřený na Supermanovu snahu vybalancovat své kryptonské kořeny s pozemskou výchovou. Kal-El je zosobněním pravdy, spravedlnosti a amerického přístupu k životu. Je ztělesněním laskavosti v čase, kdy má svět pocit, že je laskavost staromódní. Je to idealistický kluk z farmy, jehož největší slabinou je, že by nedokázal ublížit živé duši. Snímek bude volně inspirovaný duchem komiksové série All-Star Superman. Scénář napsal a režíruje James Gunn. V hlavních rolích vystupují Rachel Brosnahan a David Corenswet. Nicholas Hoult představuje Lexe Luthora. Dále hrají Isabela Merced, Nathan Fillion, Anthony Carrigan, María Gabriela de Faría a Edi Gathegi. Datum české premiéry je stanoveno na 10. července 2025.

Foto je ilustrační, Jesse Eisenberg jako Lex Luthor

Zdroje: Deadline, The Hollywood Reporter

Galerie: 2

Superman: Legacy: Našel se představitel Lexe Luthora | Fandíme filmu Superman: Legacy: Našel se představitel Lexe Luthora | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu