Superman: Legacy – Film obsadil záporačku

Superman: Legacy – Film obsadil záporačku | Fandíme filmu
SyFy
Zobrazit další 1 obrázek
V příštím filmu se Supermanem se představí další superhrdinský tým, který záhy dostane vlastní film.

Snímek Superman: Legacy před pár dny oznámil, že po ukončení hollywoodské stávky herců pokračují přípravy podle původních plánů. Hned se také opět rozeběhl casting. María Gabriela de Faría byla obsazena jako The Engineer. Venezuelskou herečku můžete znát ze seriálů The Moodys, Animal Control nebo ze snímku The Exorcism of God.

Když casting oznámil magazín Deadline, hovořil o The Engineer jako o „záporačce“. Režisér James Gunn na to na sociálních sítích zareagoval se slovy, že termín „záporák“ je možná zbytečně negativní. V komiksech postava obvykle nejedná jednoznačně dobře nebo špatně a uvažuje v různých odstínech šedé. Občas je extrémně zápornou postavou, která chce vyhladit lidskou rasu, jindy koná ve prospěch sil dobra.

Postava vznikla v roce 1999, kdy ji vytvořili Warren Ellis (Transmetropolitan, Red, Iron Man: Extremis, řada titulů pro Marvel i DC, videohra Dead Space). Doktorka Angela Spica vyrůstala v Queens a vytvořila nanotechnologii, která ji změní v nadčlověka. Krev jí nahradí nanoboti, kteří z ní udělají jakousi variaci T-1000 z Terminátora 2. Její tělo je vlastně tekutý kov, který může vytvářet nejrůznější objekty. V komiksech je The Engineer součástí týmu The Authority, což je skupina antihrdinů, kteří sice mají stát na straně dobra, avšak jejich metody jsou extrémní. Pro dosažení cílů se neštítí prakticky ničeho a občas napáchají víc škody, než užitku.

O tom, že by se postavy z týmu The Authority měly v Superman: Legacy objevit, už se v minulosti psalo. Chystá se také samostatný film The Authority, který má podle tiskového prohlášení na Superman: Legacy „přímo navazovat“. Nevíme však, kolik prostoru podobné postavy v „Legacy“ dostanou – James Gunn vždy zdůrazňoval, že se chce soustředit hlavně na Supermanův příběh a různí superhrdinští hosté mají hlavně ilustrovat skutečnost, že se příběh odehrává v širším světě, kde existují další nadlidé.

Nový film bude zaměřený na Supermanovu snahu vybalancovat své kryptonské kořeny s pozemskou výchovou. Kal-El je zosobněním pravdy, spravedlnosti a amerického přístupu k životu. Je ztělesněním laskavosti v čase, kdy má svět pocit, že je laskavost staromódní. Je to idealistický kluk z farmy, jehož největší slabinou je, že by nedokázal ublížit živé duši. Snímek bude volně inspirovaný duchem komiksové série All-Star Superman. Scénář napsal a režíruje James Gunn. V hlavních rolích vystupují Rachel Brosnahan a David Corenswet. Dále hrají Isabela Merced, Nathan Fillion, Anthony Carrigan a Edi Gathegi. Datum české premiéry je stanoveno na 10. července 2025.

Foto je ilustrační, María Gabriela de Faría v seriálu Deadly Class

Zdroje: Deadline, James Gunn

Galerie: 2

Superman: Legacy – Film obsadil záporačku | Fandíme filmu Superman: Legacy – Film obsadil záporačku | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu