Supergirl: Woman of Tomorrow – Komiksový film má scénář

Supergirl: Woman of Tomorrow – Komiksový film má scénář | Fandíme filmu
CW
Zobrazit další 1 obrázek
Výstavba nového světa DC pokračuje, příběh Supermanovy sestřenice je v přípravě.

Když začátkem roku James Gunn ohlašoval deset nových projektů restartovaného světa DC, byl mezi nimi také celovečerní film Supergirl: Woman of Tomorrow. Aktuálně se dozvídáme, kdo píše scénář.

Sám Gunn potvrdil, že úkolem byla pověřena Ana Nogueira. Podle Jamese je její scénář skvělý a nabízí jedinečný pohled na postavu Supergirl. Nogueira dosud psala pro divadlo a má na kontě jeden krátký film. Jinak se věnovala herectví. Kuriózní je, že Nogueira už jednou byla najatá jako scenáristka staršího projektu se Supergirl. Ten byl koncipovaný jako spin-off letošního The Flashe a v roli se měla vrátit Sasha Calle, jež v The Flashovi superhrdinku ztvárnila. Po restartu DC univerza byl projekt zrušený, ale Anin scénář se novému vedení líbil natolik, že jí nabídli možnost napsat i nově plánovaný snímek. James Gunn a jeho vedoucí partner Peter Safran dokonce mají v Nogueiru tolik důvěry, že s ní podepsali obecnou smlouvu o spolupráci s DC Films.

Zatím nevíme, kdo Supergirl bude hrát, kdo film zrežíruje nebo mnoho dalšího. Odhaleno bylo, že Supergirl: Woman of Tomorrow se inspiruje komiksovou sérií Toma Kinga, v níž se Supergirl vydává spou se psem Kryptem a jednou malou holkou na vesmírnou cestu za pomstou. Podle vyjádření Gunna a Safrana je v novém DC univerzu rozdíl mezi Supermanem a Supergril v tom, že zatímco Kal-El byl jako nemluvně vyslaný na Zemi, kde jej vychovali milující rodiče, jeho sestřenice Kara Zor-El strávila prvních čtrnáct let na kamenitém odštěpku zničené planety Krypton, kde sledovala, jak všichni kolem ní umírají nebo jsou přímo vraždění. Tahle verze Supergirl je tedy mnohem drsnější.

Titulní foto je ilustrační, ze staršího seriálu o Supergirl

Zdroje: James Gunn, The Hollywood Reporter

Galerie: 2

Supergirl: Woman of Tomorrow – Komiksový film má scénář | Fandíme filmu Supergirl: Woman of Tomorrow – Komiksový film má scénář | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu