Echo: Nová marvelovka je krvavá, mládeži nepřístupná a vévodí jí Kingpin - trailer

Echo: Nová marvelovka je krvavá, mládeži nepřístupná a vévodí jí Kingpin - trailer | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit dalších 19 obrázků
Trailer nové marvelovky odhaluje, co se stalo s oblíbeným záporákem po Hawkeyeovi.

Antihrdinka Echo se představila před dvěma lety v minisérii Hawkeye. Záhy bylo oznámeno, že se dočká vlastního spin-offu. Ten se připravoval dlouhou dobu, premiéra se odkládala. Ze zákulisí přicházely zprávy o problémech a přetáčkách. Traduje se, že původních šest epizod bylo nakonec sestříháno jen na pět, aby vyprávění lépe odsýpalo. A velkou důvěru mezi fanoušky nevzbuzuje skutečnost, že jde o jediný Marvel seriál pro Disney+, který bude zveřejněný celý naráz, namísto týdenních odstupů mezi epizodami.

Nicméně, ať už seriál dopředu vypadá jakkoliv, teď byl zveřejněný trailer a ten nepůsobí vůbec špatně. Upoutávka Echo vykresluje jako drsnou podívanou, která si nepotrpí na nadpřirozeno, neštítí se násilí a zajímá se hlavně o své emocionálně rozhárané a morálně komplikované charaktery. Mezi fanoušky na sociálních sítích zatím trailer sklízí vesměs pozitivní ohlasy.

Zároveň na upoutávce okamžitě zaujme, jak výrazně se opírá o postavu Kingpina, kterého opět ztvárnil Vincent D’Onofrio. Zatím nedokážeme říct, zda show nemá co jiného nabídnout, anebo jen Marvel jednoduše vytáhl v reklamní kampani z balíčku tu nejnablýskanější kartičku. Tvůrci při premiéře traileru pro média uvedli, že má Kingpin v sérii klíčovou roli. Pro hlavní hrdinku Mayu (Alaqua Cox) je něco jako její náhradní otec. Zároveň ale jejich vztah není v žádném případě přátelský. V závěru Hawkeye jsme viděli, jak mu Maya (Echo) střelila do obličeje. Trailer odhaluje, že to Wilson Fisk (Kingpin) přežil, ale přišel o oko. Záběry s dvouokým Fiskem zároveň odhalují, že se podíváme ve flashbacích také do minulosti.

Události minisérie Echo se odehrávají právě po osudném výstřelu. Maya se následně vydává do rodné Oklahomy, kde se ukrývá před potížemi, jež jsou jí v patách. Na místě ji čekají jiné starosti. Musí se postavit následkům vlastních činů a skutků, které mají za posledních dvacet let na svědomí její příbuzní. V dobrém i ve zlém. Čeká na ni rozhodnutí, jak se postaví k odkazu svých předků, který v sobě navíc ukrývá cosi mystického.

Marvel divákům slibuje rodinné drama, které stojí na dvou nohou. Jednou je rodina Mayiných indiánských předků, tou druhou je její pokřivený vztah s Kingpinem, jejím de-facto náhradním otcem. Ten s Mayou rozhodně neskončil a je připraven ji dál manipulovat pro své potřeby. Situace se vyhrotí a je na Maye, aby se konečně rozhodla za koho a za co je odhodlaná bojovat – za koho se postaví.

Z Hawkeye odcházela jako padouch. Její samostatná série je plná amorálních lidí. Tomu má odpovídat i tón vyprávění. Všechno je drsnější, špinavější. Všichni jsou zranitelní, všichni krvácejí. Show je plná násilí, které má vážné důsledky. Nesledujeme záchranu světa, ale kriminální rodinné drama. Tónem má Echo připomínat Daredevila z Netflixu, Perníkového tátu, případně Johna Wicka. Jde o vůbec první seriál vyrobený pod současným režimem Marvel Studios, který dostal rating TV-MA, tedy jako určený divákům od 18 let výše.

Maya Lopez, alias Echo, je ostrá bojovnice, která dělala špinavou práci pro padoucha Kingpina, než se dozvěděla, že to byl právě on, kdo je zodpovědný za smrt jejího otce. Postava se od všech ostatních komiksových hrdinů liší tím, že je neslyšící. Hlavní scenáristkou série je Marion Dayre, hlavním režisérem Sydney Freeland. Jako Maya vystupuje Alaqua Cox, v dalších rolích hrají Charlie Cox jako Daredevil, Vincent D'Onofrio jako Kingpin, Zahn McClarnon jako Mayin zesnulý otec. Obsazení nově rozšiřují Chaske Spencer, Tantoo Cardinal, Devery Jacobs, Cody Lightning a Graham Greene. Všechny epizody budou uvedeny na Disney+ 10. ledna 2024.

Foto: Marvel

Zdroje: Marvel, Collider I, II, The Hollywood Reporter, Variety

Galerie: 20

Echo: Nová marvelovka je krvavá, mládeži nepřístupná a vévodí jí Kingpin - trailer | Fandíme filmu Echo: Nová marvelovka je krvavá, mládeži nepřístupná a vévodí jí Kingpin - trailer | Fandíme filmu Echo: Nová marvelovka je krvavá, mládeži nepřístupná a vévodí jí Kingpin - trailer | Fandíme filmu Echo: Nová marvelovka je krvavá, mládeži nepřístupná a vévodí jí Kingpin - trailer | Fandíme filmu Echo: Nová marvelovka je krvavá, mládeži nepřístupná a vévodí jí Kingpin - trailer | Fandíme filmu Echo: Nová marvelovka je krvavá, mládeži nepřístupná a vévodí jí Kingpin - trailer | Fandíme filmu Echo: Nová marvelovka je krvavá, mládeži nepřístupná a vévodí jí Kingpin - trailer | Fandíme filmu Echo: Nová marvelovka je krvavá, mládeži nepřístupná a vévodí jí Kingpin - trailer | Fandíme filmu Echo: Nová marvelovka je krvavá, mládeži nepřístupná a vévodí jí Kingpin - trailer | Fandíme filmu Echo: Nová marvelovka je krvavá, mládeži nepřístupná a vévodí jí Kingpin - trailer | Fandíme filmu Echo: Nová marvelovka je krvavá, mládeži nepřístupná a vévodí jí Kingpin - trailer | Fandíme filmu Echo: Nová marvelovka je krvavá, mládeži nepřístupná a vévodí jí Kingpin - trailer | Fandíme filmu Echo: Nová marvelovka je krvavá, mládeži nepřístupná a vévodí jí Kingpin - trailer | Fandíme filmu Echo: Nová marvelovka je krvavá, mládeži nepřístupná a vévodí jí Kingpin - trailer | Fandíme filmu Echo: Nová marvelovka je krvavá, mládeži nepřístupná a vévodí jí Kingpin - trailer | Fandíme filmu Echo: Nová marvelovka je krvavá, mládeži nepřístupná a vévodí jí Kingpin - trailer | Fandíme filmu Echo: Nová marvelovka je krvavá, mládeži nepřístupná a vévodí jí Kingpin - trailer | Fandíme filmu Echo: Nová marvelovka je krvavá, mládeži nepřístupná a vévodí jí Kingpin - trailer | Fandíme filmu Echo: Nová marvelovka je krvavá, mládeži nepřístupná a vévodí jí Kingpin - trailer | Fandíme filmu Echo: Nová marvelovka je krvavá, mládeži nepřístupná a vévodí jí Kingpin - trailer | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu