Kaskadér: Trailer narvaný šťavnatou akcí a fóry láká na zběsilou jízdu

Kaskadér: Trailer narvaný šťavnatou akcí a fóry láká na zběsilou jízdu | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit dalších 7 obrázků
Ryan Gosling není jen Ken, ale také perfektní fackovací panák ve službách režiséra Johna Wicka.

John Wick v roce 2014 přišel jako hurikán. Od bývalých kaskadérů se nečekal žádný velký režisérský výkon, avšak Chad Stahelski a David Leitch příjemně překvapili. Film měl mouchy, ale pánové rozhodně předvedli potenciál. Následně se mohlo zdát, že jej naplnil především Stahelski, který zůstal u série John Wick a v každém dalším pokračování se pouštěl do ambicióznějších scén. Jenže srovnání trochu pokulhává, protože Leitch nějakou dobu neměl nad svojí další kariérou stoprocentní kontrolu. Především Deadpool 2 a Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw jsou typické hollywoodské velkofilmy, kde mají značné slovo producenti, studio a jednotlivé hvězdy v hlavních rolích.

Spolu s loňským Bullet Trainem David naznačil, kde by mohla spočívat jeho silná stránka: V kombinaci akce a humoru. Ve filmech, kde je hrdina neustále v defenzivě, konstantně se mu dějí průšvihy, divák se baví na jeho účet a zároveň obdivuje, že si nakonec dokázal poradit. Vzdáleně by se takový přístup dal přirovnat třeba k akčním komediím Jackieho Chana.

V podobném stylu na první pohled Leitch pokračuje v novince Kaskadér (The Fall Guy). V té sledujeme kaskadéra z povolání, který musí využít svoje schopnosti v praxi. Hvězda filmu (Aaron Taylor-Johnson) se zapletla s pochybnými lidmi, není k nalezení a hrozí, že celé natáčení bude zastaveno. Pokud se kaskadérovi podaří problematického herce zachránit, tak spasí celou produkci a možná si tak získá režisérčino srdce.

Upoutávka připomíná, že Ryan Gosling je nejzábavnější jako fackovací panák. Tahle poloha mu fungovala v Barbie, ve Správných chlapech a zjevně mu sedí i tady. S Emily Blunt v roli režisérky mají uvěřitelnou chemii. Jednotlivé fóry sednou, akční sekvence mají místy epické měřítko (protože se v Kaskadérovi zrovna natáčí velkofilm) a celkově snímek vypadá jako obrovská porce pohodové zábavy. Těšit se můžeme 29. února.

Dole v galerii na vás čekají plakát a fotky z filmu a jeho natáčení.

Colt Seavers (Ryan Gosling) je kaskadér. Je zvyklý na to, že se nechá pro zábavu diváků odpalovat, zapalovat nebo shazovat z výšky. Po vážném úrazu si vzal na rok pauzu, aby se dal zdravotně i duševně do pořádku. Zpátky před kameru jej zláká práce na vysokorozpočtovém filmu, který točí jeho bývalá přítelkyně Jody Moreno (Emily Blunt). Colt dělá svou práci a snaží se znovu sblížit s Jody. Hvězda filmu Tom Ryder (Aaron Taylor-Johnson) se ale náhle ztratí. Nekompromisní producentka (Hannah Waddingham) dělá všechno pro to, aby zmizení herce utajila před studiem a novináři, ale záhada se jen prohlubuje. Nakonec je právě na Coltovi, aby Toma našel. Přitom je nechtěně zatažený do kriminálního spiknutí a čekají na něj nebezpečnější překážky, než libovolný kaskadérský kousek jeho kariéry. Režíruje David Leitch, scénář napsal Drew Pearce. Datum premiéry je stanoveno na 29. února 2024.

Podklady a foto: Universal Pictures

Galerie: 8

Kaskadér: Trailer narvaný šťavnatou akcí a fóry láká na zběsilou jízdu | Fandíme filmu Kaskadér: Trailer narvaný šťavnatou akcí a fóry láká na zběsilou jízdu | Fandíme filmu Kaskadér: Trailer narvaný šťavnatou akcí a fóry láká na zběsilou jízdu | Fandíme filmu Kaskadér: Trailer narvaný šťavnatou akcí a fóry láká na zběsilou jízdu | Fandíme filmu Kaskadér: Trailer narvaný šťavnatou akcí a fóry láká na zběsilou jízdu | Fandíme filmu Kaskadér: Trailer narvaný šťavnatou akcí a fóry láká na zběsilou jízdu | Fandíme filmu Kaskadér: Trailer narvaný šťavnatou akcí a fóry láká na zběsilou jízdu | Fandíme filmu Kaskadér: Trailer narvaný šťavnatou akcí a fóry láká na zběsilou jízdu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu