Agent Recon: Chuck Norris po letech opět před kamerou

Agent Recon: Chuck Norris po letech opět před kamerou | Fandíme filmu
Quiver Distribution
Zobrazit další 3 obrázky
Akční ikona v novém celovečeráku chrání Zemi před šmejdem z vesmíru.

Pro spoustu lidí je Chuck Norris postava z anekdot o Chucku Norrisovi, hvězda banálního seriálu Walker Texas Ranger nebo prodavač z teleshopingu. Kdysi dávno nicméně býval skutečnou akční ikonou a reálně jedním z nejschopnějších bojovníků mezi hollywoodskými hvězdami. Vypadalo to, že už před lety za svou hereckou kariérou udělal tečku. Naposledy hrál roku 2005, pak už se jen vrátil v roce 2012 spolu s ostatními akčními ikonami v Expendalbes 2. Takže ať už řeknete, že je 11 nebo 18 let v důchodu, vlastně budete mít pravdu.

Teď se ale Chuck před kameru opět vrací. Možná kvůli synovi Dakotovi Alanu Norrisovi, jenž se také snaží prorazit v Hollywoodu. Konkrétně se věnuje akční choreografii, kterou pomáhal připravit také pro nový snímek Agent Recon. Specificky Dakota připravil choreografii akčních scén svého otce.

Agent Recon je akční vojenská sci-fi, v níž hraje Norris Alastaira, velitele tajné bezpečnostní služby, která chrání lidstvo před těmi nejhoršími hrozbami. Služba zaznamená nevysvětlitelnou energii, která vychází ze základny v Novém Mexiku. Na místo je vyslaný speciální tým, aby vyšetřil, zda se tam neexperimentuje s mimozemskou technologií. Jednotku mariňáků vede zocelený plukovník Green, kterému Alastair do oddílu přidělí také Jima, zelenáče s nadpřirozenými schopnostmi. Jednotka na základně narazí na neznámou bytost s nadlidskou silou a rychlostí, která dokáže silou vůle kontrolovat armádu svých bezmyšlenkovitých bojovníků. Trojice hrdinů se musí prosekat skrz nezastavitelné hordy, aby odkryli pravdu o nepřátelské mimozemské pevnosti a zabránili zkáze lidstva.

Greena představuje Marc Singer, který za časů Chuckova mládí také vymetal akční role. Nejznámější by divákům mohl být jako Pán šelem, což v 80. letech byl vedle Conana či He-Mana další osvalený polonahý bojovník s mečem. Zelenáče ztvárnil Derek Ting (Agent Revelation), jenž také Agent Recon napsal a zrežíroval. Snímek má mít premiéru v příštím roce. Na titulce je první zveřejněné foto.

Podklady a foto: Quiver Distribution

Galerie: 4

Agent Recon: Chuck Norris po letech opět před kamerou | Fandíme filmu Agent Recon: Chuck Norris po letech opět před kamerou | Fandíme filmu Agent Recon: Chuck Norris po letech opět před kamerou | Fandíme filmu Agent Recon: Chuck Norris po letech opět před kamerou | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu