Černý telefon: Záhrobí opět zavolá – chystá se pokračování

Černý telefon: Záhrobí opět zavolá – chystá se pokračování | Fandíme filmu
Blumhouse
Maskovaný únosce dětí a jeho živé i nemrtvé oběti znovu budou strašit v kinech.

Jedním z loňských hororových hitů se stal snímek Černý telefon (The Black Phone). Šestnáctimilionový rozpočet se podařilo jen v kinech zdesetinásobit, recenze také nebyly špatné. Snímek je inspirovaný povídkou Joa Hilla, syna Stephena Kinga. Vypráví o uneseném chlapci, jemuž ze spárů zvráceného úchyla pomohou utéct duchové předchozích obětí. Do sklepního vězení volají klukovi právě na černý (odpojený) telefon.

V závěru se sice hrdinovi podaří uniknout a únosce zlikvidovat, přesto se chystá pokračování. Aktuálně to oznámilo studio Universal, jež ohlásilo datum premiéry na 27. června 2025. Studio nedodalo k oznámení žádné další detaily. Dokonce ani to, jestli pokračování znovu zpracují scenárista C. Robert Cargill a režisér Scott Derrickson.

Oba pánové nicméně svou účast více či méně potvrdili na sociálních sítích. Cargill záhy dodal, že by na pokračování nechtěl pracovat, pokud by nebyl na stole skvělý námět. A ten nakonec dodal sám Joe Hill, autor původní předlohy „jedničky“. Režisér Derrickson před časem v rozhovoru uvedl, že by pokračování netočil bez Ethana Hawka, jenž v prvním snímku ztvárnil maskovaného zabijáka. Tak třeba se mu přání vyplní.

Přípravy pokračování jsou ve zprávě magazínu Variety označeny jako „začátek nového hororové série“, zřejmě se tedy počítá i s dalšími pokračováními.

Titulní foto: První Černý telefon

Zdroje: Variety, Slashfilm, Scott Derrickson, C. Robert Cargill I, II

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu