Ironheart či Agatha: Další marvelovky se odkládají

Ironheart či Agatha: Další marvelovky se odkládají | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Postavy, které se představily loni nebo ještě dříve, se k divákům vrátí až po mnoha letech.

U Marvelu je živo. Jen za poslední asi měsíc jsme se dozvěděli, že to Daredevil: Born Again bude mít před premiérou ještě komplikované, Wonder Manovi potenciálně hrozí zrušení a Deadpool 3 i Captain America: Nový svět vyhlížejí posuny v termínech. Nicméně nekončíme.

Magazín The Direct prošel žádosti o copyrightovou ochranu, kterou si Marvel zažádal pro některé své projekty. Z právních dokumentů vyšlo najevo to, na kdy studio v tuhle chvíli plánuje hned několik svých připravovaných sérií pro Disney+.

Agatha: Darkhold Diaries je spin-off WandaVision (premiéra v roce 2021), který nám poví, co se dál dělo s Agathou Harkness (Kathryn Hahn), oblíbenou čarodějkou z původní série. Projekt měl už několik různých názvů, teď si tedy drží podtitul „Darkhold Diaries“. Původně měla být novinka uvedena někdy na přelomu letošního a příštího roku a už se jednou odkládala. Teď je v copyrightových dokumentech hlášena na září 2024.

Následně je tu animovaná série Spider-Man: Freshman Year, o níž se dlouhodobě mluví dost spiklenecky, aby si fanoušci nikdy nebyli vlastně tak docela jistí, zda nakonec bude nějakým způsobem doplňovat události z hraných filmů anebo půjde o zcela samostatnou záležitost. Série byla oznámena na Comic-Conu v roce 2022, avšak datum premiéry nikdy oficiálně ohlášeno nebylo. Teď to vypadá, že by animák z Parkerových školních let měl dorazit v listopadu 2024.

A konečíme sérií Ironheart, jež se bude soustředit na odkaz Iron Mana a mladou Riri Williams (Dominique Thorne), jež nám svůj vlastní létající bojový oblek představila v Black Pantherovi: Wakanda nechť žije. Marvel přípravy minisérie oznámil už v prosinci 2020, druhý Black Panther měl premiéru zhruba před rokem. Série se točila během loňského roku, ale dle aktuálních informací z copyrightových dokumentů si na premiéru máme počkat až do září 2025!

Jaké jsou vlastně důvody odkladů? Je jich hned několik. Stále probíhající stávka herců neumožňuje natáčet velké hollywoodské projekty. To znamená, že spousta projektů stojí, anebo v případě provázaných marvelovek každý stojící titul zároveň ještě posouvá všechny ostatní navazující filmy a série. A pak je tu Disneym a Marvelem deklarovaný větší důraz na kvalitu. Sérií má vycházet míň a mají dostat větší péči. To znamená, že přípravy zaberou delší dobu a rozestupy mezi premiérami budou větší. U Spider-Mana: Freshman Year navíc ještě situaci komplikují zákulisní potíže, které prodělává marvelovská animovaná sekce.

Titulní foto je ilustrační, Ironheart ve filmu Black Panther: Wakanda nechť žije

Zdroj: The Direct

Galerie: 2

Ironheart či Agatha: Další marvelovky se odkládají | Fandíme filmu Ironheart či Agatha: Další marvelovky se odkládají | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu