Lore: Dwayne Johnson následuje Muže v černém

Lore: Dwayne Johnson následuje Muže v černém | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
A Disney nechce dělat levné filmy.

Svébytný grafický román Lore, se hollywood snaží zadaptovat už víc než tři roky. Vizuálně výrazný komiks kreslířky Ashley Wood a spisovatele T.P. Louise pojednává o alternativním světě, ve kterém existují mytologická monstra, avšak utajený řád takzvaných Pastýřů je dlouhá léta drží na uzdě. Když je ale pastýřská linie přerušena, příšery se opět pomalu derou do našeho světa a je na zdráhavé hrdince, aby se jim chtě nechtě pokusila postavit.

Už před lety se producenti snažili osobitý komiks (prohlédněte si galerii) přeměnit v další klon Mužů v černém (máme v živé paměti, jak podobné snahy dopadly posledně), jejich snahy šly dokonce tak daleko, že chtěli mytologické příšery změnit na mimozemšťany a jako režiséra lanařili Barryho Sonnenfelda, který stojí právě za trilogií Mužů v černém. Sonnenfeld se ale s Warnery nedohodl na výši rozpočtu, a tak se režie chopí neznámý David Green a Sonnenfeld bude pouze jedním z producentů. Scénář napsali Cory Goodman (nepříliš vydařený Priest) a neznámý Jeremy Lott, jednu z hlavních rolí by měl ztvárnit Dwayne The Rock Johnson.

Neznámého Greena si studio jistě vybralo proto, že vyjde levně a nechá si od šéfů do všeho mluvit, ale odkud se vzal? Upozornil na sebe doposud nezveřejněným nízkorozpočtovým dobrodružným filmem Echo, který před nějakou dobou natočil pro studio Disney. To ale nevědělo, jak pětimilionový snímek zpropagovat, a tak jej raději prodalo menšímu studiu Relativity, které jej pustí do kin 10. ledna 2014.

Echo pojednává o skupince dětí, která začne vyšetřovat tajemné, zakódované SMSky. Zprávy začnou přicházet po tom, co jejich čtvrť začne postupně demolovat stavební developer. A protože se podivnými zprávami nechtějí zabývat ani úřady ani rodiče, začnou po jejich původu děti pátrat samy. Nejznámějším hercem projektu je sice Astro z amerického X-Factoru, ale to nic nemění na tom, že námět působí jako příjemný dobrodružný film s dětskými hrdiny, kterých je v posledních letech docela málo, co říkáte?

Zdroje: IDW, Collider, THR, THR II, THR III, Deadline

Galerie: 5

Lore: Dwayne Johnson následuje Muže v černém | Fandíme filmu Lore: Dwayne Johnson následuje Muže v černém | Fandíme filmu Lore: Dwayne Johnson následuje Muže v černém | Fandíme filmu Lore: Dwayne Johnson následuje Muže v černém | Fandíme filmu Lore: Dwayne Johnson následuje Muže v černém | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu