KillHer: Dámská jízda je terčem zabijáka

KillHer: Dámská jízda je terčem zabijáka | Fandíme filmu
Dark Sky Films
Zobrazit další 4 obrázky
Když už čelit vrahounovi, tak s motorovou pilou v ruce. Pusťte si trailer nového slasheru.

Pokud byste se ocitli v hororu, tak víte, že nemáte jezdit kempovat daleko do lesů, kde není telefonní signál. Hrdinky nového snímku KillHer samozřejmě ale netuší, že jsou uprostřed mrazivého příběhu. Myslí si, že žijí v naprosto normálním světě, kde vám v lese hrozí možná tak klíště nebo mokré ponožky. Ale čeká na ně peklo.

Do lesa na víkend vyjíždějí nejlepší kamarádky Mattie, Eddie, Jess a Rae. Chystají se tam naplánovat Mattiinu svatbu a rozlučku se svobodou. Eddie vždycky dělá nějaké pranky a holky pojmou podezření, že nakonec rozbijí tábor hned vedle přitažlivého snoubence Jaggera a jeho kamarádů. Záhy však zjišťují, že postavily stan hned vedle tábořiště odtažitého pana Rogerse, který na nové sousedy není příliš zvědavý. V lese není signál a holky s sebou mají tak maximálně suchý záchod. Celý víkend začíná vypadat jako blbý nápad, to ale ještě není nic proti tomu, co má přijít. Lidé začnou umírat a na povrch vyplouvají strašlivá tajemství.

V hlavních rolích vystupují M.C. Huff, Emily Hall, Jenna Z. Alvarez, Nicole Lovince a Jack Schumacher. Snímek zrežírovala Robyn August (Party with Me), scénář napsal Tom Kiesche, jenž zároveň hraje pana Rogerse. Film jde 20. října do online distribuce. Pusťte si trailer a koukněte na fotky.

Podklady a foto: Dark Sky Films

Galerie: 5

KillHer: Dámská jízda je terčem zabijáka | Fandíme filmu KillHer: Dámská jízda je terčem zabijáka | Fandíme filmu KillHer: Dámská jízda je terčem zabijáka | Fandíme filmu KillHer: Dámská jízda je terčem zabijáka | Fandíme filmu KillHer: Dámská jízda je terčem zabijáka | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu