Lisa Frankenstein: První teaser hororové komedie

Lisa Frankenstein: První teaser hororové komedie | Fandíme filmu
Focus Features
Zobrazit další 2 obrázky
Oscarová scenáristka připravila moderní variaci příběhu slavného monstra.

Příběh o doktoru Frankensteinovi a jeho uměle oživeném monstru je jednou z nejčastěji adaptovaných nebo alespoň citovaných látek filmové historie. Aktuálně na festivalech bodují Chudáčci, kde se k umělému životu probudí Emma Stone. V připravovaném snímku The Bride má jako Frankenstein vystupovat Christian Bale. A příští rok v únoru bude mít premiéru moderní adaptace frankensteineovského příběhu – Lisa Frankenstein.

Film podle aktuální synopse pojednává o nepochopené teenagerce a její středoškolské lásce, kterou je shodou okolností krásné mrtvé tělo. Po sledu hravě děsivých okolností se zesnulý probudí zpátky k životu a dvojice se vydává na vražednou cestu za láskou, štěstím a...chybějícími tělesnými částmi. Starší synopse uváděla že je děj zasazený do roku 1989, a že nebožtík pochází z viktoriánské éry.

Čerstvě zveřejněný teaser poodhaluje vizuální styl snímku a potenciálně komediální vkus autorů. Na delší trailer si zatím musíme počkat, ale nemělo by to být dlouho, vzhledem k tomu, že datum premiéry v kinech je oznámeno na 9. února 2024 (na český termín zatím čekáme).

Scénář napsala oscarová Diablo Cody (Juno), která si horor v minulosti vyzkoušela na teprve zpětně doceněném filmu Jennifer's Body - Bacha, kouše!. Režíruje nepříliš známá Zelda Williams. V hlavních rolích vystupují Kathryn Newton, Carla Gugino, Cole Sprouse, Jenna Davis či Joe Chrest.

Podklady a foto: Focus Features

Galerie: 3

Lisa Frankenstein: První teaser hororové komedie | Fandíme filmu Lisa Frankenstein: První teaser hororové komedie | Fandíme filmu Lisa Frankenstein: První teaser hororové komedie | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu