Vlkodlak: Noční lovec – Černobílou marvelovku čeká barevné znovuuvedení

Vlkodlak: Noční lovec – Černobílou marvelovku čeká barevné znovuuvedení | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 3 obrázky
Černobílý komiksový horor přichází nově také v barvě. Pusťte si trailer.

Jaký je ideální „nový“ obsah pro streamovací službu? Ten, který už máte. Jakmile najdete způsob, jak diváky zabavit dvakrát stejným pořadem, tak dál vyděláváte, aniž byste vyplázli balík za nové natáčení nebo akvizici. Jednou z cest je připravit pro stávající obsah alternativní verze.

Jednu takovou připravili společně Marvel a Disney+. Na streamovací platformě bude mít 20. října premiéru barevná verze černobílého speciálu Vlkodlak: Noční lovec (Werewolf by Night). Vlkodlak se původně točil v barvě. Režisér Michael Giacchino toužil speciál uvést černobíle, ale nebyl si jistý, zda to Disney a Marvel povolí. Nakonec to klaplo a štáb směl barevné záběry převést do černobílé podoby.

Rok poté vychází barevná verze. Nemáme však očekávat, že bychom viděli marvelovský hororový speciál v tom stavu, v jakém byl natočený. Giachino spolu s technickými kolegy ve střižně prošel celého Werewolfa prakticky záběr po záběru a ve všech momentech si hráli s tím, které barvy vytáhnou, jaké naopak potlačí a celkově opět dopřáli speciálu velice specifický look. Inspirací byly staré hororové filmy studia Hammer a jejich hodně saturované barvy.

Jedné ponuré a temné noci vystoupili ze stínů členové tajeného řádu lovců monster. Po smrti svého vůdce se setkávají u zlověstného chrámu Bloodstone. Během zvláštní a strašidelné tryzny za zesnulého vůdce jsou zúčastnění uvrženi do tajemné a smrtící soutěže o mocnou relikvii. V průběhu zápolení stanou tváří v tvář nebezpečnému monstru. V hlavních rolích Gael García Bernal, Laura Donnelly, Harriet Sansom Harris, Eugenie Bondurant, Kirk R. Thatcher. Režíruje Michael Giacchino.

Podklady a foto: Marvel Studios

Galerie: 4

Vlkodlak: Noční lovec – Černobílou marvelovku čeká barevné znovuuvedení | Fandíme filmu Vlkodlak: Noční lovec – Černobílou marvelovku čeká barevné znovuuvedení | Fandíme filmu Vlkodlak: Noční lovec – Černobílou marvelovku čeká barevné znovuuvedení | Fandíme filmu Vlkodlak: Noční lovec – Černobílou marvelovku čeká barevné znovuuvedení | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu