Joker slaví výročí, režisér nabídl nový pohled na chystanou dvojku

Joker slaví výročí, režisér nabídl nový pohled na chystanou dvojku | Fandíme filmu
DC Studios / Todd Phillips
Zobrazit další 1 obrázek
Zpívání v dešti bude tentokrát o něco násilnější, než si jej pamatujete.

Je to k nevíře, ale dnes jsou to už čtyři roky ode dne, kdy měl ve Spojených státech premiéru Joker. Komiksový film, který dokázal rozpoutat rozsáhlou diskusi mezi filmovými kritiky, vysloužil si ceny na festivalech a Oscarech a i s relativně malým rozpočtem svedl prodat vstupenky za více než miliardu dolarů. A to přesto, že nebyl přístupný mládeži.

Řadě diváků zůstal snímek v živé paměti a u příležitosti výročí poslali na sociálních sítích blahopřání přímo režiséru Toddu Phillipsovi. Ten fanouškům poděkoval, rovnou dodal, že se těší na nášup a přiložil čerstvý obrázek z připravovaného pokračování pojmenovaného Joker: Folie à deux. Film má být uvedený příští rok na podzim.

Novou fotku najdete dole v galerii. Na první pohled déšť v kombinaci s vážně se tvářícím Arthurem a barevným deštníky reprezentuje příběh „smutného klauna“, který sledujeme. A vedle toho deštníky dovedou být vděčnými proprietami tanečních číslech v hudebních filmech. A o Jokerovi: Folie à deux víme, že se má o hudební momenty opírat výrazným způsobem.

Joker: Folie à deux podle nepotvrzených zvěstí má být muzikálem. Děj má být zasazený do prostředí ústavu Arkham, kde je Arthur Fleck zavřený. Zřejmě právě tam potká Harley Quinn, jež v komiksech vystupuje jako jeho doktorka, kterou Joker postupně manipuluje, týrá a má s ní pokřivený milostný vztah. Scénář filmu píše Todd Phillips, který pokračování zrežíruje, stejně jako první film. Joaquin Phoenix se vrací v hlavní roli. Harley Quinn hraje Lady Gaga, vrací se Zazie Beetz jako Sophie Dumond. Do nové role byli obsazení Brendan Gleeson, Catherine Keener, Harry Lawtey a Jacob Lofland. Podtitul snímku je medicínský termín, kterým se označuje „sdílenou psychózu“, tedy psychiatrický syndrom, při němž se bludy přenášejí z jednoho člověka na druhého. Datum premiéry je stanoveno na 3. října 2024.

Foto: DC Films, Todd Phillips

Galerie: 2

Joker slaví výročí, režisér nabídl nový pohled na chystanou dvojku | Fandíme filmu Joker slaví výročí, režisér nabídl nový pohled na chystanou dvojku | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu