Argylle: Trailer signalizuje, že nás čeká velká špionážní zábava

Argylle: Trailer signalizuje, že nás čeká velká špionážní zábava | Fandíme filmu
Apple TV+
Zobrazit dalších 8 obrázků
Henry Cavill a Bryce Dallas Howard jsou zapletení do špionážního dobrodružství nepředstavitelných rozměrů.

Od první chvíle byl špionážní thriller Argylle zahalený určitou nejistotou. O čem ten film vlastně je? Kdo je hlavní postavou? Teď byl zveřejněný trailer a nejistota se začíná vyjasňovat. Hlavní hrdinkou je románová autorka Elly Conway (Bryce Dallas Howard), která píše úspěšné thrillery o agentu Argyllovi (Henry Cavill). Ve filmu uvidíme jak scény s Argyllem, tak s Elly.

V jednu chvíli se sama Elly stává součástí nebezpečné špionážní hry, když se ji pokusí zlikvidovat (nebo snad unést) několik vysoce nebezpečných zabijáků a krk jí zachrání skutečný agent Aiden (Sam Rockwell). Příběhy o tom, jak se autor fiktivních dobrodružství nakonec sám ponoří do skutečného dobrodružství už jsme viděli. V tomhle případě je to ale celé komplikovanější. Dozvídáme se totiž, že všechno, co Elly dosud napsala, se dosud vyplnilo. Zdá se, že ji záporáci chtějí unést proto, aby napsala konec podle jejich gusta. A poslední dílek skládačky se odhaluje v momentě, kdy postava Samuela L. Jacksona Elly říká, že existuje i skutečný Argylle. Bude jej také představovat Henry Caville? Bude to někdo jiný? Bude to třeba sama Elly? To uvidíme příští rok v únoru.

Trailer Argylla vykresluje jako říznou akční zábavu, ve které jsou rvačky parádně choreograficky zpracované, jak jsme u Vaughna zvyklí, ale výsledný dojem kazí vyloženě hnusné digitální scény (ta s paraglidem)...jak jsme také bohužel u Vaughna zvyklí. Proč pořád má potřebu cpát do svých filmů pasáže, na které zcela zjevně nemá rozpočet, to čert ví.

Elly Conway je uzavřená autorka série špionážních bestsellerů. Večery nejraději tráví doma se svým kocourem Alfiem a počítačem. Když však zápletky jejích knih o agentu Argyllovi začnou kopírovat skutečné akce utajené špionážní organizace, poklidné večery se rázem stávají minulostí. Elly (s Alfiem v batůžku) prchá před nebezpečnými zabijáky, doprovázená Aidenem, skutečným špionem s alergií na kočky. Hranice mezi realitou a Ellyinými fiktivními romány se začíná postupně stírat. V hlavních rolích vystupují Bryce Dallas Howard, Sam Rockwell, Henry Cavill, John Cena, Samuel L. Jackson, Bryan Cranston, Catherine O'Hara, Rob Delaney, Sofia Boutella, Ariana DeBose a Dua Lipa. Režíruje Matthew Vaughn. Datum české premiéry je stanoveno na 1. února 2024.

Podklady a foto: Apple TV+

Galerie: 9

Argylle: Trailer signalizuje, že nás čeká velká špionážní zábava | Fandíme filmu Argylle: Trailer signalizuje, že nás čeká velká špionážní zábava | Fandíme filmu Argylle: Trailer signalizuje, že nás čeká velká špionážní zábava | Fandíme filmu Argylle: Trailer signalizuje, že nás čeká velká špionážní zábava | Fandíme filmu Argylle: Trailer signalizuje, že nás čeká velká špionážní zábava | Fandíme filmu Argylle: Trailer signalizuje, že nás čeká velká špionážní zábava | Fandíme filmu Argylle: Trailer signalizuje, že nás čeká velká špionážní zábava | Fandíme filmu Argylle: Trailer signalizuje, že nás čeká velká špionážní zábava | Fandíme filmu Argylle: Trailer signalizuje, že nás čeká velká špionážní zábava | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu