Spy Kids: Armageddon – Nový trailer pro dobrodružství malých špionů

Spy Kids: Armageddon – Nový trailer pro dobrodružství malých špionů | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 1 obrázek
Oblíbená rodinná akční série se vrací na Netflix, spolu s původním režisérem Robertem Rodriguezem.

Jestli máte děti, nebo je vám něco kolem deseti let a náhodou čtete tenhle text, tak si asi dokážete udělat představu o tom, jestli snímek Spy Kids: Armageddon dokáže zaujmout cílovou skupinu. Tedy mladší diváky, kteří si film pustí třeba společně s rodiči. Snímek čerpá z „dospělých“ špionážních a superhrdinských příběhů, jen je tu všechno takové bezpečnější, přímočařejší, méně konfliktní a nenáročné. Pro svoje publikum budou Spy Kids: Armageddon třeba fajn, nicméně zatím se zdá, že pro většinu dospělých tenhle biják asi úplně nebude.

Zápletka je až příliš jednoduchá, podání až příliš praštěné, bez nějaké sebereflexe. Všichni zúčastnění přehrávají (nebo v případě snad ani dětí příliš nehrají), v rámci jednoduchého vyprávění se míchá páté přes deváté, aniž by se u čehokoliv šlo do nějakých detailů, nebo to bylo čímkoliv specifické a svoje. A efekty nestojí za moc. Jako by se příliš velký film točil za příliš malé peníze. Takže co myslíte, ocení film alespoň děti, kterým je zjevně určen?

Vývojář her vypustí do světa ničivý počítačový vir a děti dvou tajných agentů musí spojit síly, aby zachránily svoje rodiče a s nimi i celou planetu. Děti nevědomky pomohou mocnému výrobci počítačových her uvolnit do světa počítačový virus, který mu dává kontrolu nad veškerou technologií. Děti se pak musí ohánět, aby zametly, co nadrobily. Film znovu natočil otec série Robert Rodriguez, scénář spolu s ním napsal jeho syn Racer Max. V hlavních rolích vystpují Gina Rodriguez, Zachary Levi, Everly Carganilla, Connor Esterson, Billy Magnussen a D.J. Cotrona. Film bude dostupný na Netflixu od 22. září 2023.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 2

Spy Kids: Armageddon – Nový trailer pro dobrodružství malých špionů | Fandíme filmu Spy Kids: Armageddon – Nový trailer pro dobrodružství malých špionů | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu