The Wager: Příští film DiCapria a Scorseseho míří na moře

The Wager: Příští film DiCapria a Scorseseho míří na moře | Fandíme filmu
Apple TV+
Leonardo DiCaprio a Martin Scorsese mají vybraný příští film. Chystají se ztroskotat.

Nebude to dlouho trvat a uvidíme další společný projekt Leonarda DiCapria a Martina Scorseseho, kteří už spolu natočili Letce, Vlka z Wall Street či Skrytou identitu. Novinka se jmenuje Zabijáci rozkvetlého měsíce a dorazí do kin 19. října. (Vše o filmu zde). Jde o velkou historickou fresku z časů divokého drancování Ameriky. Knižní předlohu napsal David Grann.

Ten je autorem také románu The Wager, alias The Wager: A Tale of Shipwreck, Mutiny, and Murder. Česky zhruba The Wager: Příběh ztroskotání, vzpoury a vraždy. The Wager je jméno lodi, které by se dalo přeložit jako Sázka (možná Šance). Už loni se objevila zpráva, že DiCaprio a Scorsese na knihu zakoupili práva, teď Grann v rozhovoru pro Téléramu řekl, že právě The Wager má být příštím filmem Martina Scorseseho a Leonard DiCapria. Aktuálně probíhající stávka hollywoodských herců jakékoliv natáčení znemožňuje, nicméně kdyby se začalo točit hned po skončení stávky, mohli bychom se snímku dočkat v roce 2025, protože Scorsese si většinou dává na čas.

Děj knihy je zasazený do 40. let 18. století. U pobřeží Brazílie přistane loď plná děr a záplat, s třicítkou mužů na palubě. Jde o přeživší britské námořní lodi The Wager, která pronásledovala španělskou loď a ztroskotala v oblasti Patagonie. Příběh o tom, jak přežili moře a počasí udělal z mužů hrdiny. O šest měsíců později se však objeví další plavidlo. Loď zdevastovaná ještě víc než ta první přistane u pobřeží Chile. Na palubě jsou pouze tři muži, kteří tvrdí, že předchozí třicítka nejsou hrdinové, ale ve skutečnosti vzbouřenci, kteří se násilně vzepřeli rozkazům.

Novinka opět má vznikat pod záštitou Apple TV+.

Foto je ilustrační, Leonardo DiCaprio ve filmu Zabijáci rozkvetlého měsíce

Zdroj: Télérama

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu