King Ivory: Autentický pohled do světa pašování drog

King Ivory: Autentický pohled do světa pašování drog | Fandíme filmu
AMC
Fentanyl je 100x silnější než heroin. Vítejte v podsvětí, kde se s ním čile obchoduje.

Heroin, kokain...to je stará škola. V současnosti se mezi uživateli drog silně hlásí o pozornost další látky. Ve Spojených státech hodně frčí zneužívání OxyContinu a obdobných léků proti bolesti. A na vzestupu je také fentanyl, další opiát, který se používá v medicíně. Je to levná látka, která je silnější než heroin a v řadě případů jej začíná nahrazovat či vytlačovat.

King Ivory (Slonovinový král) je přezdívka, kterou je občas fentanyl označován. Jmenuje se tak i chystaný celovečerní snímek, který divákům přiblíží podsvětí na fentanyl napojené. Scénář vychází z detailní rešerše, jejíž součástí byly zkušenosti oklahomských strážců zákona a skutečných gangsterů. Díky tomu má film nabídnout opravdu autentický pohled do drogového podsvětí. King Ivory se zaměří na pašování drog a na distribuci drog v oklahomské státní věznici v McAlesteru, přezdívané Big Mac. V centru pozornosti budou irská mafie, její spolupráce s mexickým kartelem a místními Indiány na jedné straně a federální vyšetřovatelé na straně druhé.

Snímek připravuje režisér John Swab (Ida Red). V jednotlivých rolích vystupují James Badge Dale (The Departed), Ben Foster (Hell or High Water), Michael Mando (Better Call Saul), Rory Cochrane (Black Mass), Ritchie Coster (The Dark Knight), George Carroll (The Town), Sam Quartin (Candy Land) Graham Greene (Tanec s vlky) a Melissa Leo (The Fighter).

Titulní foto je ilustrační: Michael Mando v seriálu Better Call Saul

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu