Death of a Unicorn: Paul Rudd a Jenna Ortega srazí jednorožce

Death of a Unicorn: Paul Rudd a Jenna Ortega srazí jednorožce | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 1 obrázek
Ant-Man a Wednesday se ocitnou v hodně divné pohádce-nepohádce.

Paula Rudda a Jennu Ortegu asi není třeba představovat. On má za sebou dlouhou hollywoodskou kariéru, od vedlejší role v Přátelích, až po superhrdinská dobrodružství v kostýmu Ant-Mana. Ona je hvězdou nastupující generace, hlavní hrdinkou seriálového mega hitu Wednesday.

V chystaném snímku Death of a Unicorn (Smrt jednorožce) si zahrají otce a dceru, kterým nečekaně vběhne pod auto jednorožec. Dvojice mytologického tvora naloží a odveze jeho tělo na odlehlé venkovské sídlo. Jenže to patří miliardářskému řediteli farmaceutické firmy. Začíná tak složitá debata o tom, co s tělem dělat. Jednorožec v sobě skrývá neuvěřitelné léčivé vlastnosti, které by mohly pomoci mnohým. Farmaceutický CEO by nicméně raději nález pořádně zpeněžil.

Protože jde o malý snímek skromného studia A24 (Mluv se mnou, Všechno, všude, najednou, Slunovrat), dostala produkce výjimku od hollywoodské herecké asociace a i navzdory probíhající stávce může v Maďarsku začít natáčet. Snímek jako svou celovečerní prvotinu zrežíruje Alex Scharfman, který se dosud živil hlavně jako producent (Women Who Kill, Blow the Man Down)

Titulní foto je ilustrační, ze seriálu Wednesday

Zdroj: Movieweb

Galerie: 2

Death of a Unicorn: Paul Rudd a Jenna Ortega srazí jednorožce | Fandíme filmu Death of a Unicorn: Paul Rudd a Jenna Ortega srazí jednorožce | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu