The Marvels mají být zatím ta nejtrhlejší a nejpitomější marvelovka

The Marvels mají být zatím ta nejtrhlejší a nejpitomější marvelovka | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Záporačka filmu se poodhaluje a jsou tu nové fotografie.

Režisérka Nia DaCosta a producentka Mary Livanos pohovořily s americkým časopisem Total Film o připravované komiksovce The Marvels. DaCosta připustila, že únava komiksovými filmy mezi diváky může existovat. The Marvels se pokusí vystoupit z davu důrazem na odlišný náboj. Podle režisérky je film ze všech dosavadních marvelovek zatím nejpotrhlejší a nejpitomější. Čeká nás zkrátka praštěná bláznivá komedie s lehkým srdcem.

Podíváme se na pestrobarevné světy, jaké jsme dosud ještě v Marvel Cinematic Universe neviděli. Hlavní je však spojení tří různorodých hrdinek. To v prvopočátku nevychází z toho, že by bylo potřeba spojit víc nadlidí proti společné hrozbě. Dámy musí spolupracovat kvůli tomu, že si z neznámého důvodu začnou prohazovat místa v prostoru kdykoliv, kdy některá z nich využije své superschopnosti.

Carol Danvers (Brie Larson) propůjčuje týmu svaly, Monica Rambeau (Teyonah Parris) dodává intelekt a Kamala Khan (Iman Vellani) je prostě vyjukaná novicka, která je vtažená do velkolepých marvelovských dobrodružství, jaké ještě nikdy předtím neviděla. Proti dámám stojí záporačka Dar-Benn (Zawe Ashton). Dar-Benn ve snímku reprezentuje novou éru impéria Kree, které se v minulosti s Captain Marvel katastroficky střetlo. Dar-Benn povstala z popela impéria Kree a zjevně to nebude dvakrát přátelský „fénix“.

Krom vyjádření tvůrců se objevily také nové fotografie, které si můžete prohlédnout dole v galerii.

Carol Danvers, známá také jako Captain Marvel, získala zpátky svou identitu, kterou jí vzali kreejští tyrani, a pomstila se Nejvyšší inteligenci. Když ji povinnosti zavedou k anonymní červí díře spojované s kreejským revolucionářem, padá na ni kvůli nečekaným okolnostem tíha celého destabilizovaného vesmíru. Její schopnosti ji propojí s Kamalou Khan, alias Ms. Marvel, a její vzdálenou „neteří“, kapitánkou Monicou Rambeau, z níž se mezitím stala astronautka organizace S.A.B.E.R. Nesourodá trojice musí spojit síly a naučit se kooperovat, aby mohly společně zachránit vesmír.

V hlavních rolích vystupují Brie Larson, Iman Vellani a Teyonah Parris. Ty nově doplňují Zawe Ashton a Park Seo-Joon. Vrací se také Samuel L. Jackson. Režíruje Nia DaCosta, na scénáři se podíleli Megan McDonnell, Elissa Karasik a Zeb Wells. Datum české premiéry je stanoveno na 9. listopadu 2023.

Foto: Marvel Studios

Zdroje: Total Film I, II, III

Galerie: 3

The Marvels mají být zatím ta nejtrhlejší a nejpitomější marvelovka | Fandíme filmu The Marvels mají být zatím ta nejtrhlejší a nejpitomější marvelovka | Fandíme filmu The Marvels mají být zatím ta nejtrhlejší a nejpitomější marvelovka | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu