The Home: Autor Očisty natočil ekologický horor

The Home: Autor Očisty natočil ekologický horor | Fandíme filmu
A24
Spolu s komediální hvězdou Petem Davidsonem se vypravíme do zvláštního domova pro seniory. Plus první krvavé fotky.

Scenárista, režisér a producent James DeMonaco je známý především díky sérii Očista, kde jednu noc v roce neplatí žádné zákony a Amerika se mění v bojiště. Blíží se však jeho novinka The Home. Snímek je dotočený a hledá distributora a hlavní roli v něm představuje Pete Davidson, jenž je známý především jako komik a komediální herec (Král Staten Islandu, Meet Cute).

V The Home vystupuje jako sprejer Max, kterého dopadne policie a jako alternativní trest jsou mu nařízené veřejně prospěšné práce. Konkrétně se stává správcem budovy v domově pro seniory. Záhy se ukáže, že obyvatelé domova nejsou těmi, kterými se na první pohled zdají být. Jejich svět se postupně odhaluje a míra děsu narůstá. V dalších rolích vystupují Marilee Talkington, Matthew Miniero, Jimmy Gary Jr. či Daphne Rey.

DeMonaco film napsal během covidové karantény se svým nejlepším kamarádem Adamem Cantorem, když vlastně nemohli vidět nikoho jiného a jen spolu a se svými rodinami vysedávali na zahradě a čekali, co bude. Hlavní stylistickou inspirací je prý Rosemary má děťátko a psychologický teror, který klasickým filmem prostupuje. Jedním z témat bude, jak se starší Američané vypořádávají s těmi mladšími. Tím druhým potom změna klimatu a globální oteplování. Zároveň však prý James ve filmu nechce nijak kázat a všechny sociální komentáře mají být ukryté ve druhém plánu pro ty diváky, kteří je tam chtějí hledat. Kdo chce sledovat prostě hororový příběh, bude mít tu možnost.

Níže si můžete prohlédnout krvavé fotky z natáčení:

Titulní foto je ilustrační: Pete Davidson ve filmu Hádej, kdo je vrah

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu