Spy Kids: Armageddon – Návrat série v prvním traileru

Spy Kids: Armageddon – Návrat série v prvním traileru | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 2 obrázky
Robert Rodriguez se vrátil k dětským špionům a už brzy je pošle na Netflix.

Značka Spy Kids je tu už od roku 2001. Začínala jako celkem příjemná podívaná pro mladší diváky, kde dětští hrdinové zachraňují své rodiče špiony před nebezpečím. S postupujícími díly byly příběhy méně a méně zajímavé, nicméně pro Hollywood stále byla značka dost atraktivní na to, aby postupně vznikly tři další filmy a animovaný seriál. Teď se blíží nový celovečerní film, který Spy Kids restartuje.

Novinka se jmenuje Spy Kids: Armageddon a na první pohled jde zkrátka o nové zpracování původního námětu. Děti znovu budou zachraňovat svět a své rodiče, kteří pracují jako špioni. Děti nevědomky pomohou mocnému výrobci počítačových her uvolnit do světa počítačový virus, který mu dává kontrolu nad veškerou technologií. Děti se pak musí ohánět, aby zametly, co nadrobily.

Film znovu natočil otec série Robert Rodriguez, scénář spolu s ním napsal jeho syn Racer Max. V hlavních rolích vystpují Gina Rodriguez, Zachary Levi, Everly Carganilla, Connor Esterson, Billy Magnussen a D.J. Cotrona. Film bude dostupný na Netflixu od 22. září 2023.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 3

Spy Kids: Armageddon – Návrat série v prvním traileru | Fandíme filmu Spy Kids: Armageddon – Návrat série v prvním traileru | Fandíme filmu Spy Kids: Armageddon – Návrat série v prvním traileru | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu