Vocasy na tripu: Smečka sprostých psů nadává, chlastá a souloží

Vocasy na tripu: Smečka sprostých psů nadává, chlastá a souloží | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 3 obrázky
Když se nevycválaná psiska vydají na výpravu, slušně to dopadnout prostě nemůže.

Divoká komedie Strays u nás bude nakonec uvedena pod názvem Vocasy na tripu. A docela to vystihuje obsah snímku. Na výpravu se vydávají psi. Samci. Jsou to všechno paka. A cesta se neponese ve slušném duchu.

Čerstvě byl zveřejněn další trailer, který se soustředí vyloženě na jednotlivé ujeté situace, které na „němé“ tváře po cestě čekají. Jakékoliv podrobnosti o zápletce tahle upoutávka vynechává. Možná právě proto funguje o něco hůř než ta předchozí. Chybí protivenství, vzepření osudu, vtipné popasování se se situací. Tohle je jen sled scének. Které vesměs nejsou špatné (ačkoliv možná zbytečně tlačí na pilu), ale tentokrát tomu prostě „něco“ chybí.

Dole v galerii na vás českají poslední plakáty a fotky.

Reggie je totiž ten nejvěrnější pes na světě. Pro svého páníčka by dýchal. Ten mu lásku oplácí nadávkami a házením plechovek. Reggie si to vykládá jako důkazy lásky. Páníček se mu odvděčí tím, že jej pravidelně někde opouští. Teprve když při jednom takovém pohození Reggie potká další toulavé psy, tak pochopí, že jej milovaný člověk ve skutečnosti celou dobu týral. Odveta je jasná: Najít toho všiváka. A ukousnout mu přirození. Protože to je jediná věc na světě, kterou má opravdu rád. Režíruje Josh Greenbaum, scénář napsal Dan Perrault. V hlavních rolích vystupují a promlouvají Will Forte, Will Ferrell, Jamie Foxx, Isla Fisher, Randall Park, Josh Gad, Harvey Guillén, Brett Gelman, Rob Riggle, Jamie Demetriou nebo Sofia Vergara. V českých kinech bude novinka uvedena 17. srpna.

 

Podklady a foto: Universal Pictures

Galerie: 4

Vocasy na tripu: Smečka sprostých psů nadává, chlastá a souloží | Fandíme filmu Vocasy na tripu: Smečka sprostých psů nadává, chlastá a souloží | Fandíme filmu Vocasy na tripu: Smečka sprostých psů nadává, chlastá a souloží | Fandíme filmu Vocasy na tripu: Smečka sprostých psů nadává, chlastá a souloží | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu