Bambi: Hranou předělávku klasiky připraví oscarová autorka

Bambi: Hranou předělávku klasiky připraví oscarová autorka | Fandíme filmu
Disney
Zobrazit další 2 obrázky
I hořkosladký příběh roztomilého kolouška Disney hodlá zpracovat hraným způsobem.

Jedním z chystaných remaků klasických animáků, které chystá studio Disney, je předělávka Bambiho. Studio látku nesvěřilo do rukou jen tak někomu, adaptace se má zhostit Sarah Polley. Ta letos dostala Oscara za nejlepší adaptovaný scénář pro snímek Women Talking. Sarah snímek (jenž byl nominován i na hlavní cenu) také režírovala. Krom toho natočila několik dalších dramat, nicméně Bambi pro ni bude první velkofilmovou zkušeností.

Přípravy projektu stále v rané fázi. Film má být zpracovaný jako muzikál, pro nějž hudbu napíše hvězda country Kacey Musgraves. Poslední verzi scénáře napsali Micah Fitzerman-Blue a Noah Harpster (Transparent). Produkují Chris a Paul Weitzovi, oba úspěšní hollywoodští scenáristé, ověnčení oscarovou nominací za komedii Jak na věc. Starší verzi projektu v roce 2020 připravovaly Geneva Robertson-Dworet a Lindsey Beer, avšak nakonec z toho nic nebylo. Ani aktuálně není zřejmé, kdy by se vůbec mohly přípravy hraného zpracování pohnout kupředu, protože nejprve Hollywood musí vyřešit stávky herců a scenáristů.

Anotace původního snímku: V samém srdci lesa žije malý kouloušek Bambi, který dělá první nesmělé krůčky životem a poznává svět kolem sebe. Společně se svými kamarády, roztomilým zajíčkem Dupíkem a ostýchavým skunkem Kvítkem, pak zažívají velká dobrodružství. Bruslí na „ztuhlé“ vodě, dovádí v lese a seznamují se se všemi jeho podivnými obyvateli. Jejich moudrý průvodce Výr, který má královský původ, jim předává své zkušenosti o lásce, ztrátách a životě.

Foto: Animovaný Bambi

Zdroj: Deadline

Galerie: 3

Bambi: Hranou předělávku klasiky připraví oscarová autorka | Fandíme filmu Bambi: Hranou předělávku klasiky připraví oscarová autorka | Fandíme filmu Bambi: Hranou předělávku klasiky připraví oscarová autorka | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu