The Pod Generation: Trailer sci-fi komedie, kde se lidi rodí z „vajec“

The Pod Generation: Trailer sci-fi komedie, kde se lidi rodí z „vajec“ | Fandíme filmu
Vertical Entertainment
Zobrazit další 2 obrázky
V blízké budoucnosti už není k narození dítěte ženská děloha. Nahradí ji inkubační kapsle, o niž může pečovat i tatínek.

Satirická sci-fi komedie The Pod Generation zveřejnila svůj první trailer. V tom je snímek vykreslený jako sympatická konverzačka, která se bude zaobírat rolí těhotenství ve vztahu a zároveň vlivem moderních technologií na přirozenost, ale také nesvobodu našich životů. Ve snímku už ženy nemusejí rodit, což je fér, už jen kvůli fyzickým nárokům na rodičky a ekonomickým pastem, které s sebou těhotenství v moderní společnosti přináší. Zároveň si ale snímek viditelně dělá legraci z toho, jak uměle a nepřirozeně mohou některé technologické vymoženosti působit.

Romantická sci-fi komedie je zasazená do blízké budoucnosti, kde příroda začíná být jen vzdálenou vzpomínkou a vše řídí umělá inteligence. Ústředními postavami jsou newyorský pár Rachel a Alvy , kteří chtějí založit rodinu. Díky tomu, kde Rachel pracuje, má dvojice příležitost využít nový technologický nástroj. Technologie prostřednictvím umělé přenostné dělohy (tzv. „pod“) dává párům příležitost prožívat těhotenství daleko víc sdíleně a rovnoměrně. Alvy je botanik a potrpí si na přírodní pořádky, ale Rachel miluje natolik, že se rozhodne v novou technologii vložit svou důvěru. Dobrodružná cesta k rodičovství v novém světě může začít.

Ústřední pár hrají Emilia Clarke a Chiwetel Ejiofor. V dalších úlohách vystupují Rosalie Craig, Vinette Robinson a Jean-Marc Barr. Režírovala Sophie Barthes. Do zámořských kin dorazí film 11. srpna, podrobnosti o uvedení u nás zatím nemáme. Recenze filmu jsou bohužel dost průměrné.

Podklady a foto: Vertical Entertainment

Galerie: 3

The Pod Generation: Trailer sci-fi komedie, kde se lidi rodí z „vajec“ | Fandíme filmu The Pod Generation: Trailer sci-fi komedie, kde se lidi rodí z „vajec“ | Fandíme filmu The Pod Generation: Trailer sci-fi komedie, kde se lidi rodí z „vajec“ | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu