Dogman: Nestabilní mladík se pustí do vraždění mafie ve jménu psů

Dogman: Nestabilní mladík se pustí do vraždění mafie ve jménu psů | Fandíme filmu
EuropaCorp
Zobrazit dalších 5 obrázků
Nejen John Wick má pejsky rád. Je tu trailer akčního dramatu od Luca Bessona.

O snímku Dogman (někdy DogMan) se nějakou dobu traduje, že se s ním francouzský režisér Luc Besson vrací (autorskou formou, stylem vyprávění) do časů Brutální Nikity nebo Leona. Slavnostní premiéra pro veřejnost byla ohlášena na prestižní filmový festival v Benátkách, jenž otevírá podzimní „oscarovou“ sezonu. To signalizuje, že má snímek u studia velkou důvěru.

Teď byl zveřejněný trailer, který srší neposednou energií. Protagonistou snímku je neukotvený a zjevně nestabilní mladík (Caleb Landry Jones), který v krutém světě hledá vlastní identitu a nějaké záchytné body. Bezmezně miluje psy a naopak silně nedůvěřuje lidem. Jako takový je ideálním kandidátem pro brutální zřízení party mafiánů, která se mu připlete do cesty. Může se skutečně film rovnat Bessonovým největším klasikám? Těžko říct. Ale potenciál být divácky zajímavým Dogman rozhodně má.

Cale Laundry Jones ve snímku DogMan hraje muže, kterého v dětství zneužíval jeho násilnický otec a nakonec jej předhodil psům. Ti na něj ale nezaútočili. Namísto toho se jej rozhodli ochránit a stali se jeho spojenci. Douglas se snaží vzpamatovat ze svého dětského traumatu a fyzických zranění. Hledá si svou vlastní cestu životem, přitom porušuje sociální normy, opouští škatulky pohlaví a začíná to přehánět se svou láskou k psům. Režíruje Luc Besson.

Podklady a foto: Luc Besson

Galerie: 6

Dogman: Nestabilní mladík se pustí do vraždění mafie ve jménu psů | Fandíme filmu Dogman: Nestabilní mladík se pustí do vraždění mafie ve jménu psů | Fandíme filmu Dogman: Nestabilní mladík se pustí do vraždění mafie ve jménu psů | Fandíme filmu Dogman: Nestabilní mladík se pustí do vraždění mafie ve jménu psů | Fandíme filmu Dogman: Nestabilní mladík se pustí do vraždění mafie ve jménu psů | Fandíme filmu Dogman: Nestabilní mladík se pustí do vraždění mafie ve jménu psů | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu