Zabijáci rozkvetlého měsíce: Nový trailer odpálil ohňostroj krásy, násilí a chamtivosti

Zabijáci rozkvetlého měsíce: Nový trailer odpálil ohňostroj krásy, násilí a chamtivosti | Fandíme filmu
Apple TV+
Zobrazit dalších 6 obrázků
Martin Scorsese krotí s Leonardem DiCapriem jeden z posledních koutů divokého západu a neobejde se to bez bolesti.

Killers of the Flower Moon, novinka Martina Scorseseho, se dočkala nadšeného přijetí na festivalu v Cannes, kde měl film svou slavnostní premiéru. Snímek funguje jako krvavá historická detektivka na motivy skutečných událostí, jako charakterní studie i jako western. Zároveň se máme připravit na silnou sociální sondu do temné kapitoly americké historie, kdy hrdá americká civilizace vyrostla díky vykořisťovatelskému kapitalismu na zkrvavených hřbetech převálcovaných a odkopnutých. Krom silného vyprávění nás prý čekají skvělé herecké výkony a audiovizuální nálož.

Do české distribuce bude novinka uvedena jako Zabijáci rozkvetlého měsíce. Konkrétně se dočkáme 19. října, kdy Cinemart snímek uvede do našich kin. Později bude film k vidění na Apple TV+. Než se dočkáme, je tu zbrusu nový trailer, jenž díky dynamickému střihu a rytmickému hudebnímu doprovodu slibuje, že nás čeká poutavá emocionální podívaná a ne nějaká suchopárná lekce dějepisu.

Děj je zasazený do Oklahomy 20. let minulého století, kde se na území národa Osage najde ropa. To okamžitě začne přitahovat nejrůznější dravce zvenčí, kteří se chtějí na místních napakovat. U toho to však nekončí a lidé začnou za prapodivných okolností umírat.

Leonardo DiCaprio představuje Ernesta Burkharta, manžela místní ženy Mollie (Lily Gladstone) a muže rozkročeného mezi dvěma světy. Robert De Niro ztvárnil Ernestova strýce, vlivnou figuru celé komunity. Jesse Plemons představuje vyšetřovatele FBI, jenž přijíždí na místo kvůli vraždám. V dalších rolích vystupují Brendan Fraser, Cara Jade Myers, JaNae Collins, Jillian Dion nebo Tantoo Cardinal. Scénář napsal Scorsese společně s Ericem Rothem.

Podklady a foto: Apple TV+

Galerie: 7

Zabijáci rozkvetlého měsíce: Nový trailer odpálil ohňostroj krásy, násilí a chamtivosti | Fandíme filmu Zabijáci rozkvetlého měsíce: Nový trailer odpálil ohňostroj krásy, násilí a chamtivosti | Fandíme filmu Zabijáci rozkvetlého měsíce: Nový trailer odpálil ohňostroj krásy, násilí a chamtivosti | Fandíme filmu Zabijáci rozkvetlého měsíce: Nový trailer odpálil ohňostroj krásy, násilí a chamtivosti | Fandíme filmu Zabijáci rozkvetlého měsíce: Nový trailer odpálil ohňostroj krásy, násilí a chamtivosti | Fandíme filmu Zabijáci rozkvetlého měsíce: Nový trailer odpálil ohňostroj krásy, násilí a chamtivosti | Fandíme filmu Zabijáci rozkvetlého měsíce: Nový trailer odpálil ohňostroj krásy, násilí a chamtivosti | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu