ONEMANSHOW: The Movie – První trailer pro Kazmův kino film je tady

ONEMANSHOW: The Movie – První trailer pro Kazmův kino film je tady | Fandíme filmu
Bontonfilm
Zobrazit dalších 8 obrázků
Kazma vystoupil na festivalu v Karlových Varech, kde o snímku odtajnil pár detailů.

Celovečerní ONEMANSHOW: The Movie je stále do značné míry zahalená tajemstvím. Což není nijak překvapivé, na mystifikaci a elementu překvapení stála ONEMANSHOW i v minulosti, když se ještě jednalo o internetový seriál.

Nově byl zveřejněný trailer, který láká diváky k návštěvě kina 17. srpna. Z části film v upoutávce připomíná dosavadní kousky ústředního aktéra Kazmy Kazmitche. Zmínky o tom, co se všechno může pokazit, jak je celá akce tajuplná, riskantní. K tomu nějaké ty pěkné záběry, sem tam vtípek. Děj je vystavěný jako mokumentární heist film: Tedy narativní film o plánování a realizaci velké akce, který je natáčený rádoby dokumentárním stylem.

Trailer i další propagaci snímku doplňují zmínky o tom, že 17. srpna v kinech to „teprve začíná“. Že bude film určitým způsobem přesahovat do reality. Zatím není zřejmé co přesně se bude dít, ale osobně mám pocit, že se Kazma snaží naznačit, že se rozeběhne nějaká hra / soutěž, které se budou moci účastnit diváci reálně po republice. Potenciálně tedy půjde o hledání peněz či hodnotných cen, jako když se v minulosti kupříkladu hledalo Kazmou zakopané auto. Snímek se zřejmě touhle cestou snaží vyvolat tlak na to, aby s návštěvou kina neotáleli, aby maximalizovali svou šanci na výhru.

Dalším zajímavým elementem traileru jsou záběry z filmu Tajný zákop. Ten je dle dostupných informací kompletně fiktivní a vznikl pro něj pouze trailer, určený pro Kazmovy účely. Kazmitch tvrdí, že herci, kteří v traileru vystupují (Jiří Langmajer, Jiří Bartoška, Ondřej Sokol, Hynek Čermák, Kryštof Hádek) byli oklamáni. Měla je kontaktovat fiktivní zahraniční produkce pro natáčení historického válečného filmu o válečných nacistech. Online už se nicméně živě debatuje o tom, že herci ve skutečnosti museli vědět o tom, že žádný zahraniční film netočí.

Mystifikační aspekt celého snímku se probíral na filmovém festivalu v Karlových Varech, kde byla svolána tisková konference pro Tajný zákop. Namísto herců přišel Kazma, který představil trailer, pár základních podrobností a pohovořil s novináři. Tvrdil jim, že, že před nimi opravdu pouze film představuje a nezneužil jejich přítomnost pro natočení nějakého dalšího segmentu pro svůj snímek. Jestli to skutečně platí se nicméně dozvíme asi až v srpnu v kině. Hodně se opakovala odvážná tvrzení o tom, že podobný film zatím nikdy nevznikl a Kazma také dál zdůrazňoval tajuplnost celého projektu. Filmová novinářka Mirka Spáčilová z iDnes se rozčilovala, že Kazma mrhá jejím časem a zneužívá prestižní festival pro svou sebepropagaci.

Přehrajte si trailer pro ONEMANSHOW: The Movie a Tajný zákop. Koukněte dolů do galerie na fotky.

Přísně utajovaný projekt, na kterém Kazma a jeho tým pracovali přes 4 roky, vstupuje historicky poprvé jako ONEMANSHOW v celovečerním formátu do českých kin. Tento unikátní film mění dosud zaběhnutá pravidla kinematografie a jako jediný na světě vezme diváky daleko za hranice filmového plátna až do opravdové reality. Režie: Kazma Kazmitch a Andy Fehu. Datum premiéry je stanoveno na 17. srpna.

Podklady a foto: Bontonfilm, Kazma Kazmitch, Onemanshow production, KVIFF

Galerie: 9

ONEMANSHOW: The Movie – První trailer pro Kazmův kino film je tady | Fandíme filmu ONEMANSHOW: The Movie – První trailer pro Kazmův kino film je tady | Fandíme filmu ONEMANSHOW: The Movie – První trailer pro Kazmův kino film je tady | Fandíme filmu ONEMANSHOW: The Movie – První trailer pro Kazmův kino film je tady | Fandíme filmu ONEMANSHOW: The Movie – První trailer pro Kazmův kino film je tady | Fandíme filmu ONEMANSHOW: The Movie – První trailer pro Kazmův kino film je tady | Fandíme filmu ONEMANSHOW: The Movie – První trailer pro Kazmův kino film je tady | Fandíme filmu ONEMANSHOW: The Movie – První trailer pro Kazmův kino film je tady | Fandíme filmu ONEMANSHOW: The Movie – První trailer pro Kazmův kino film je tady | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu