Venom 3: První fotky ze zákulisí

Venom 3: První fotky ze zákulisí | Fandíme filmu
Sony Pictures
Natáčení komiksového filmu startuje, vraždícího mutanta čeká velký kulturní svátek.

Štáb má sice hlavní základnu pro natáčení Venoma 3 v Londýně, alespoň část exteriérových scén však bude pořízena ve Španělsku. Filmaři se vypravili do Cartageny, které není Hollywood cizí. Svoje sekvence z Mexiko City tu natáčel například Terminátor: Temný osud. Právě kvůli podobnosti některých ulic s mexickou metropolí tu natáčí také Venom.

Už teď se objevilo několik zákulisních fotek, jež ukazují, jak štáb proměňuje přímořské město v Mexiko. Konkrétně to vypadá, že by se připravovaná scéna mohla odehrávat během populárního svátku Día de los Muertos, tedy Dne mrtvých. Velká veřejná slavnost plná masek byla velkolepě ztvárněná například v bondovce Spectre. Jakou úlohu a rozsah může mít svátek ve Venomovi 3 se zatím nedá určit, avšak naznačuje to, že by mohla trojka začít zhruba tam, kde dvojka skončila. V závěru předchozího snímku Eddie s Venomem seděli na pláži kdesi v latinské Americe. Scéna z Mexiko City by mohla být buď z úvodu trojky, kde Eddieho (Tom Hardy) zastihneme před tím, než se přesune domů do USA, anebo si jej potíže najdou přímo tam.

Venoma 3 režíruje Kelly Marcel, která napsala scénář spolu s Tomem Hardym. Ten se vrací v hlavní roli. Do dalších rolí byli vybráni Juno Temple a Chiwetel Ejiofor. Očekává se premiéra v roce 2024.

Titulní foto je ilustrační, předchozí Venom

Zdroje: Murcia Today

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu