Mortal Kombat 2: Kitana našla svou představitelku

Mortal Kombat 2: Kitana našla svou představitelku | Fandíme filmu
Warner Bros. Interactive Entertainment
Zobrazit další 2 obrázky
Bojovnice s vějíři ostrými jako břitva nastupuje do filmového zpracování populární fantasy řežby.

Asi před týdnem byla do bojového snímku Mortal Kombat 2 obsazena Jade. Ta je ve videohrách známá jako blízká přítelkyně (někdy osobní strážkyně) princezny Kitany. Některé zdroje dokonce už tehdy tvrdily, že se Kitana ve snímku objeví taktéž.

Teď je to potvrzené. Bojovnice s modrém vyzbrojená smrtícími vějíři našla svou představitelku. Stává se jí Adeline Rudolph, herečka známá především jako Minerva z Riverdale a Sabrininých děsivých dobrodružství. Právě tam vystupovala spolu s představitelkou Jade, Tati Gabrielle. Je klidně možné, že jejich existující vzájemná chemie jim dopomohla získat nové role.

Kitana v herní předloze vystupuje od Mortal Kombatu II z roku 1993. Dlouhá staletí vyrůstala ve fiktivním světě Outworld a domnívala se, že je dcerou Shao Kahna a královny Sindel. Spolu se svou sestrou Mileenou a nejlepší přítelkyní Jade sloužila jako Kahnova věrná vražedkyně. Nakonec se ale dozvěděla pravdu: Shao Kahn zavraždil jejího skutečného otce, krále Jerroda, uchvátil jeho ženu, uzurpoval si trůn pro sebe, za pomoci magie začal ovládat všechny kolem sebe a Mileenu nechal vytvořit jako Kitanin záložní klon, aby měl na Kitanu kdo dohlížet a případně ji měl kdo nahradit. Od té doby se Kitana postavila na stranu bojovníků, kteří se Shao Kahna snaží porazit.

Teoreticky by Adeline mohla ve snímku ztvárnit také Mileenu, pokud se objeví na scéně, ale zatím o tom nemáme informace. Starší zákulisní zpráva, která jako první odhalila, že Kitana bude ve filmu vystupovat, dále uvádí, že se ve snímku mají objevit i Shao Kahn, Sindel, král Jerrod, ale také Baraka a Quan Chi, tudíž se snad v brzké době můžeme těšit na další castingová odhalení.

Značka Mortal Kombat začínala v roce 1992 jako klasická automatová bojovka, kterou od konkurence odlišovala fantasy příchuť a vysoká míra explicitního násilí. S postupem let se videoherní série dočkala ohromného množství pokračování i filmového zpracování z roku 1995, které nastartovalo kariéru Paula W.S. Andersona. Snímek z roku 2021 jako svůj debut natočil Simon McQuoid. Hlavním hrdinkou byl Cole, bývalý šampion MMA, jenže se musí neustále ohlížet přes rameno, protože po něm jde nadpřirozený bojovník Sub-Zero, jehož na něj z neznámého důvodu poslal čaroděj Shang Tsung ze světa Outworld. Cole později potká majora speciálních sil Jacksona „Jaxe“ Briggse, Sonyu Blade, Liu Kanga, Kung Laa a Kanoa. Ti všichni mají na těle znamení Draka a všichni společně trénují na turnaj, v němž budou bojovat o osud našeho světa...

Titulní foto: Kitana v herní předloze

Zdroje: The Hollywood Reporter

Galerie: 3

Mortal Kombat 2: Kitana našla svou představitelku | Fandíme filmu Mortal Kombat 2: Kitana našla svou představitelku | Fandíme filmu Mortal Kombat 2: Kitana našla svou představitelku | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest