The Black Kaiser: Mads Mikkelsen jako nejnebezpečnější zabiják světa

The Black Kaiser: Mads Mikkelsen jako nejnebezpečnější zabiják světa | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 2 obrázky
Mikkelsen se vrací k postavě ze staršího akčního snímku Polar, znovu jej doprovodí Vanessa Hudgens.

Jeden z projektů, které si hledaly distribuci na filmovém trhu při festivalu v Cannes je The Black Kaiser (Černý císařpán). Novinka je provázaná se starším snímkem Polar z roku 2019. Zatím není úplně zřejmé jak, ale podle starších zpráv by měl film vycházet z prequelového komiksu Polar Volume 0: The Black Kaiser od španělského autora Victora Santose.

The Black Kaisera měl původně zrežírovat Jonas Åkerlund, stejně jako Polar, nakonec jej ale nahradil Derrick Borte, jenž je známý hlavně díky snímku Vyšinutý, kde naštvaný Russell Crowe řádil na silnici. V hlavní roli se vrací Mads Mikkelsen a doplní jej Vanessa Hudgens, jež se vrací jako Camille. Pokud půjde opravdu o prequel, tak je to trochu zvláštní, protože na začátku filmu Polar se obě ústřední postavy teprve seznámily.

Podle aktuálně zveřejněné anotace rozkryje Black Kaiser (Mikkelsen), nejnebezpečnější zabiják světa, spiknutí, které chrání mocný syndikát vrahů. V tu chvíli se pro něj stává terčem číslo jedna.

Scénář napsal Jayson Rothwell (Polar, Silent Night), natáčet se bude letos na podzim. Práva na první snímek zakoupit Netflix, u druhého nic takového předjednáno není. Teoreticky tak může mít The Black Kaiser premiéru v kinech či na libovolné jiné platformě.

Titulní foto je ilustrační, ze snímku Polar

Zdroje: Variety, Collider

Galerie: 3

The Black Kaiser: Mads Mikkelsen jako nejnebezpečnější zabiják světa | Fandíme filmu The Black Kaiser: Mads Mikkelsen jako nejnebezpečnější zabiják světa | Fandíme filmu The Black Kaiser: Mads Mikkelsen jako nejnebezpečnější zabiják světa | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu