Arnold Schwarzenegger v novém videu láká na akční novinky Netflixu

Arnold Schwarzenegger v novém videu láká na akční novinky Netflixu | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 3 obrázky
Vyproštění 2, Gal Gadot v nové akční špionáži nebo krádež peněz za letu v novince Lift – to vše v nové ukázce.

Vypadá to že Arnold Schwarzenegger a Netflix chtějí své partnerství dál prohlubovat. Už delší dobu víme, že koncem května uvidíme seriál Fubar a začátkem června dorazí dokument Arnold, jenž nám přiblíží hercův život a kariéru. Našla se ale další příležitost, jak využít Arnoldových služeb. Zahrál si v trailerové upoutávce, která diváky láká na akční novinky, co nám streamovací služba v dohlednu ještě naservíruje. V propagačním videu Schwarzenegger vystupuje jako „CAO“ tedy Chief Action Officer (zhruba „Ředitel akční divize“). Uvidíme, zda jde o jednorázovou promo akci, nebo jako svého akčního ambasadora bude Netflix využívat i při dalších příležitostech.

Jaká je připravovaná akční nabídka, na níž ukázka láká? Začínáme příští měsíc, kdy konkrétně 16. června dorazí Vyproštění 2 s Chrisem Hemsworthem. Snímek nedávno ukázal plnohodnotný trailer. Pak se v ukázce ukáže třetí řada Zaklínače (29. června). I ta už nám stačila ukázku předvést. Pak je tu špionážní thriller Heart of Stone s Gal Gadot v hlavní roli. Schwarzeneggerovo video film představuje v krátkém sestřihu. Jestli jsou to úplně nové záběry nebo jsme je už mohli vidět v minulosti, si můžete překontrolovat v dříve zveřejněném traileru. Film dorazí 11. srpna.

O The Brothers Sun jsme ještě nepsali. Děj je začíná na Taiwanu, v prostředí mafie. Když je hlava triády zastřelena tajemným vrahem, vydává se jeho syn Charles (Justin Chien), sám legendární zabiják, do Los Angeles, aby tam ochránil svou matku Eileen (Michelle Yeoh) a naivního mladšího bratra Bruce (Sam Song Li), který dosud o kriminálním byznysu rodiny nic nevěděl. I když spolu všichni tři nemají nejlepší vztahy, musejí spolupracovat, pokud mají přežít množství nepřátel, které se na ně teď valí. Novou sérii společně vytvořili Brad Falchuk a Byron Wu, režírují Kevin Tancharoen a Vie Nguyen. Přesný termín uvedení v tomto případě Netflix neodhalil, ale dole v galerii najdete fotky.

A video nabízí také vůbec první záběry ze snímku Lift, kde se zlodějská partička Kevina Harta pokusí provést loupež přímo za letu, aby zabránila teroristickému útoku. V hlavních rolích vystupují Kevin Hart, Gugu Mbatha-Raw, Vincent D’Onofrio, Úrsula Corberó, Billy Magnussen, Jacob Batalon, Jean Reno a Sam Worthington. Film měl být uvedený letos v létě, namísto toho se máme dočkat 12. ledna 2024.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 4

Arnold Schwarzenegger v novém videu láká na akční novinky Netflixu | Fandíme filmu Arnold Schwarzenegger v novém videu láká na akční novinky Netflixu | Fandíme filmu Arnold Schwarzenegger v novém videu láká na akční novinky Netflixu | Fandíme filmu Arnold Schwarzenegger v novém videu láká na akční novinky Netflixu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest