G.I. Joe: Jedná se o dalším filmu

G.I. Joe: Jedná se o dalším filmu | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Podle producenta di Bonaventury se série s plastovými vojáčky znovu vrátí.

Magazín Collider vyzpovídal producenta Lorenza di Bonaventuru, s nímž probíral především Transformers. Řeč ale přišla také na G.I. Joe, další známou značku, kterou Lorenzo spravuje. A producent prozradil, že se v rámci studia jedná o tom, jak zpracovat další film. Považuje za pravděpodobné, že nějaký skutečně vznikne, jen nedokáže říct kdy, protože aktuálně mají prioritu jiné projekty.

To až tak nepřekvapí, protože dosavadní G.I. Joe filmy byly slabě přijaty a v pokladnách si nevedly dobře. Jednička se zřejmě zaplatila až na domácím videu. Dvojka vyměnila většinu postav i režiséra a snížila rozpočet. V pokladnách na tom byla o chlup lépe, ale pořád to nebyl dost velký úspěch na to, aby přišlo další pokračování. Namísto toho vznikl restart Snake Eyes: G.I. Joe Origins. Opět se podařilo snížit náklady, ale recenze byly stále stejně slabé a divácký zájem ještě nižší. Nepomohlo zřejmě ani uvedení v době, kdy návštěvnost kin ovlivňovala pandemie.

Natáčení dalších filmů tak zřejmě podporují ti, kteří mají ve značce nějaký zájem: Primárně tedy zúčastnění producenti, jako je právě di Bonaventura, nebo společnost Hasbro, která vyrábí původního panáčka G.I. Joe a při premiéře nového filmu prodá víc hraček. Kdysi se chystal snímek G.I. Joe: Ever Vigilant, kde se měl v hlavní roli vrátit Dwayne Johnson, což by při aktuální situaci mohl být pro přípravy dalšího projektu patřičný životabudič. Jenže The Rock je dávno někde jinde, má rozdělané vlastní projekty a G.I. Joe nepotřebuje. Bude tedy třeba vymyslet nějaký úplně nový nápad. V minulosti se připravoval také televizní seriál s postavou Lady Jaye, ten je ale podle di Bonaventury mrtvý.

Hračky G.I. Joe se vyrábějí od roku 1964 a jde v zásadě o nejrůznější vojáčky. Postupně vznikaly komiksy a animované seriály s příběhy a mytologií. Filmová série G.I. Joe je tu s námi od roku 2009, kdy přišel do kin první film, kde se stejnojmenný elitní tým musel vypořádat s hrozbou, za níž stála teroristická organizace Cobra. S úhlavním nepřítelem se vojáci G.I. Joe do boje pustili o čtyři roky později znovu. Spin-off/restart Snake Eyes: G.I. Joe Origins se zaměřil na svět ninjů a začátky titulárního hrdiny.

Foto je ilustrační, z předchozího filmu

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu