Mrazivá past: Liam Neeson bude podruhé řidič drsňák

Mrazivá past: Liam Neeson bude podruhé řidič drsňák | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 1 obrázek
V pokračování mrazivé jízdy kamionů se vypravíme do Himálaje.

Možná si vzpomenete na dva roky starý snímek Mrazivá past. V tom Liam Neeson ztvárnil řidiče kamionu, který převáží náklady po zamrzlých vodních plochách. Už to samo o sobě je zajímavá profese a najdete o ní poutavé dokumenty. Na film by to ale nestačilo, je třeba přidat drama. Proto ve filmu Neeson uháněl za zavalenými horníky a ještě se potýkal se záškodníky. Tím to ale nekončí, Liam bude nebezpečně řídit podruhé.

Pokračování je nazvané Ice Road 2: Road To The Sky (zhruba: Mrazivá past: Cesta do nebe) a spolu s Neesonem se podíváme do Nepálu. Jeho hrdina Mike McCann slíbil svému zesnulému bratrovi, že jeho popel rozpráší u Mt. Everestu. Na místo míří jako pasažér dálkového autobusu, po nechvalně proslulé „cestě do nebe“, která se klikatí nebezpečným terénem ve výšce tří a půl tisíc metrů nad mořem. Právě tady Mike spolu se svým horským průvodcem narazí na skupinu nepálských žoldáků. Čeká je lítý boj, při němž nebudou zachraňovat jen sebe samé, ale také autobus plný nevinných pasažérů a domov místních vesničanů.

Snímek stejně jako jedničku píše a režíruje Jonathan Hensleigh, který jinak natočil pouze Punishera z roku 2004, Sejmout zabijáka a propadák Vítej v džungli. Jako scenárista však má na účtě Smrtonosnou past 3, Jumanji nebo Armageddon. Hensling o filmu mluví jako o „dalším dílů ságy Mrazivá past“, což může naznačovat, že si pomýšlí i na případné další díly. Neeson by se asi bránit nemusel. S přibývajícími lety přeci jen musí být příjemnější točit akční scény za volantem, namísto v poklusu.

Titulní foto je ilustrační, z první Mrazivé pasti

Zdroj: Deadline

Galerie: 2

Mrazivá past: Liam Neeson bude podruhé řidič drsňák | Fandíme filmu Mrazivá past: Liam Neeson bude podruhé řidič drsňák | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu