Kráter: Připravte se na vesmírné dobrodružství na odvrácené straně Měsíce

Kráter: Připravte se na vesmírné dobrodružství na odvrácené straně Měsíce | Fandíme filmu
Disney
Zobrazit dalších 5 obrázků
Partička kamarádů ukradne ve futuristickém příběhu lunární vůz, aby si vyjela ze základny do měsíční krajiny. Pusťte si trailer.

Streamovací služba Disney+ nabídne 12. května nový celovečerní sci-fi film Kráter (Crater). Na první pohled jde o rodinné dobrodružství s mladšími hrdiny, které je zacílené hlavně na mladší diváky. Pakliže ale máte příběhy o dospívání a dětských neplechách rádi, zřejmě si můžete snímek užít také. Minimálně zveřejněný trailer nenaznačuje, že by se autoři pokoušeli cpát do snímku cokoliv protivně vlezlého a křečovitě se mladým divákům podbízeli.

Hlavním hrdinou snímku je Caleb Channing, který v roce 2257 vyrůstá na měsíční těžařské kolonii. Po smrti otce má být trvale přesídlený na vzdálenou idylickou planetu. Ještě předtím by však rád splnil tátovo poslední přání. Spolu s nejlepšími přáteli a Addison, která nedávno přiletěla ze Země, ukradnou rover a vydají se na jedno poslední společné dobrodružství, na průzkumnou výpravu do tajuplného kráteru.

Caleba hraje Isaiah Russell-Bailey, Addison Mckenna Grace, tátu Scott Mescudi, kamarády Billy Barratt, Orson Hong a Thomas Boyce. Režíruje Kyle Patrick Alvarez (Standfordský vězeňský experiment, seriály Homecoming, Proč? 13x proto), scénář napsal John Griffin (seriál Cesta ven). Dole pod trailerem najdete zveřejněné fotky.

Podklady a foto: Disney

Galerie: 6

Kráter: Připravte se na vesmírné dobrodružství na odvrácené straně Měsíce | Fandíme filmu Kráter: Připravte se na vesmírné dobrodružství na odvrácené straně Měsíce | Fandíme filmu Kráter: Připravte se na vesmírné dobrodružství na odvrácené straně Měsíce | Fandíme filmu Kráter: Připravte se na vesmírné dobrodružství na odvrácené straně Měsíce | Fandíme filmu Kráter: Připravte se na vesmírné dobrodružství na odvrácené straně Měsíce | Fandíme filmu Kráter: Připravte se na vesmírné dobrodružství na odvrácené straně Měsíce | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu