Strážci Galaxie 3: Emoce, emoce a zase emoce v nejnovější upoutávce

Strážci Galaxie 3: Emoce, emoce a zase emoce v nejnovější upoutávce | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit dalších 8 obrázků
Chris Pratt a jeho parta se loučí v osudovém vyvrcholení marvelovské vesmírné ságy.

Je to sotva pár dní, co jsme viděli zřejmě finální trailer pro Strážce Galaxie 3. To ale Marvelu nijak nezabránilo ve zveřejňování dalších nejrůznějších ukázek. Jmenovitě je řeč o novém featurettu, tedy o krátkém filmu o filmu, kde vedle záběrů ze snímku vidíme do zákulisí a slyšíme promlouvat herce, režiséra Jamese Gunna a šéfa Marvelu Kevina Feigeho.

Jejich message je při tom jednoznačná: Závěrečné rozloučení s dosavadní podobou Strážců bude mít srdíčko jak hora a emocemi se bude stříkat do všech směrů víc, než slizem z rozstřílených vesmírných příšer. Zapomeňte na Rychle a zběsile, právě tady se ukazuje, jak při sobě drží filmová rodina. Partička vyděděnců neměla nikoho. Všichni se protloukali na vlastní pěst, maximálně s pár kumpány, které byli ochotní kdykoliv podrazit. Galaxie ubližovala jim a oni jí to neustále vraceli. Po připojení ke Strážcům se postupně naučili opět věřit lidem (myslícím bytostem) a našli důvod proč žít a zemřít.

Jestli se závěreční Strážci vydají tak osudovým směrem, jak dosavadní ukázky naznačují, zřejmě to bude pro skalní fanoušky pořádné ždímání slz. Tak se připravte. Dole v galerii už na vás čeká nejnovější porce fotek.

Strážci Galaxie 3 navazují na Strážce Galaxie 2, Avengers: Endgame a Thora: Love and Thunder. Ve Strážcích Galaxie 3 je naše partička poděsů maličko jiná, než si ji pamatujeme. Peter Quill se stále nevzpamatoval ze ztráty Gamory. Větší pozornost však musí zaměřit na to, že je potřeba ochránit vesmír a jednoho člena týmu. Pokud se nejnovější misi nepodaří splnit, mohlo by to vést ke konci Strážců Galaxie. V hlavních rolích se vracejí Chris Pratt, Dave Bautista, Pom Klementieff, Bradley Cooper, Zoe Saldana, Sean Gunn, Karen Gillan, Vin Diesel a Sylvester Stallone. Nově je doplňují Will Poulter, Nico Santos, Daniela Melchior, Maria Bakalova a Chukwudi Iwuji. Režíruje James Gunn. Snímek uvidíme 4. 5. 2023.  

Podklady a foto: Marvel Studios

Galerie: 9

Strážci Galaxie 3: Emoce, emoce a zase emoce v nejnovější upoutávce | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Emoce, emoce a zase emoce v nejnovější upoutávce | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Emoce, emoce a zase emoce v nejnovější upoutávce | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Emoce, emoce a zase emoce v nejnovější upoutávce | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Emoce, emoce a zase emoce v nejnovější upoutávce | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Emoce, emoce a zase emoce v nejnovější upoutávce | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Emoce, emoce a zase emoce v nejnovější upoutávce | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Emoce, emoce a zase emoce v nejnovější upoutávce | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Emoce, emoce a zase emoce v nejnovější upoutávce | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu