The Black Demon: Mega žralok z legend útočí na ropnou plošinu

The Black Demon: Mega žralok z legend útočí na ropnou plošinu | Fandíme filmu
The Avenue Entertainment
Zobrazit dalších 5 obrázků
Pusťte si trailer katastrofického monster filmu, kde lidé čelí zubatému mořskému zabijákovi.

Některé žraločí filmy vznikají za pár korun, The Black Demon naštěstí nebude ten příklad. Z traileru je patrné, že možná nesledujeme nejdražší film roku, ale rozhodně nejde o takový ten případ, kdy si tvůrci na první pohled dali výrazně vyšší cíle, než skromný rozpočet může umožňovat. Zápas rodinky se žralokem automaticky vytváří dramatickou situaci, kdy rodiče nebudou chtít za každou zachránit jen sebe, ale především svoje děti. Rozpadající se ropná plošina staví lidi do nebezpečného prostředí a zároveň jim dává na hraní různá technologická udělátka. A v pozadí může hlodat otázka, zda nebezpečného tvora stvořily chemikálie vypouštěné z plošiny, anebo má mytologický původ a příroda se aktivně mstí lidem za to, jak s ní nacházejí.

V zásadě trailer dává naději, že bychom se mohli dočkat slušné žraločí zábavy. Jestli něco na první pohled moc nefunguje, tak vystupování postav. Přesněji řečeno jejich vyloženě klišovité repliky a zvláště pak Josh Lucas v hlavní roli. Ten buď strašlivě přehrává, nebo se pokouší o nějakou záměrnou nadsázku, každopádně to ale (minimálně v traileru) vůbec nefunguje a postava působí jako arogantní mistr světa, co sežral všechnu moudrost, rád by působil jako borec a vůbec se mu to nedaří. Ale třeba mu to alespoň žralok pořádně osladí ;-)

The Black Demon se odehrává na ropné plošině, kam vyráží Paul Sturges (Lucas) na rutinní inspekci. Rodinu bere s sebou, aby si na pobřeží užila dovolenou. Pobřežní městečko, které kdysi s manželkou znávali, se však záhadně začalo rozpadat a jeho obyvatelé z něj téměř zmizeli. Rodina tak skončí spolu s Paulem na reznoucí vrtné věži. Z moře se nečekaně noří masivní megalodon známý jako „Černý démon“ a za jeho konstantních útoků musí Paul najít způsob, jak dostat rodinu živou zpátky na pobřeží.

Dále hrají Fernanda Urrejola, Julio Cesar Cedillo, Jorge A. Jimenez, Héctor Jiménez, Raúl Méndez, Edgar Flores, Venus Ariel a Carlos Solórzano. Režíroval Adrian Grünberg, scénář napsali Boise Esquerra a Carlos Cisco. Datum premiéry je v amerických kinech stanoveno na 28. dubna, o další distribuci zatím nemáme informace. Dole pod trailerem najdete dosud zveřejněné fotografie z filmu a natáčení.

Podklady a foto: The Avenue Entertainment

Galerie: 6

The Black Demon: Mega žralok z legend útočí na ropnou plošinu | Fandíme filmu The Black Demon: Mega žralok z legend útočí na ropnou plošinu | Fandíme filmu The Black Demon: Mega žralok z legend útočí na ropnou plošinu | Fandíme filmu The Black Demon: Mega žralok z legend útočí na ropnou plošinu | Fandíme filmu The Black Demon: Mega žralok z legend útočí na ropnou plošinu | Fandíme filmu The Black Demon: Mega žralok z legend útočí na ropnou plošinu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu