Captain America 4: Natáčení začalo, jsou tu první fotky z placu

Captain America 4: Natáčení začalo, jsou tu první fotky z placu | Fandíme filmu
Marvel
Můžeme se v chystaném snímku dočkat i zestárlého Stevena Rogerse?

První Marvel film, který bychom měli v kinech potkat v příštím roce, je Captain America: New World Order. Půjde o vůbec první celovečerní snímek, kde Kapitánem nadále není Steve Rogers, ale Sam Wilson (Anthony Mackie).

Čtěte také: Captain America 4 má přímo navazovat na Eternals

Vzhledem ke květnovému termínu premiéry bylo tak akorát na čase, aby začalo natáčení, což se také stalo. Filmaři v americké Atlantě roztočili kamery a rovnou se objevil první obrázek přímo s Mackiem. Sama vidíme pouze v civilu a o scéně se nedá usuzovat nic moc bližšího. Výjev se viditelně odehrává v Západní Virginii. Můžeme teoreticky spekulovat, že ve státě teď Sam žije, aby měl klid a zároveň to neměl daleko do Washingtonu, pokud bude třeba služeb Captaina Ameriky. Ale to je opravdu jen moje osobní teorie – Wilson může být v Západní Virginii z prakticky libovolného důvodu.

Na fotkách, které jako první nabídl magazín Just Jared, je zachycená také jídelna Smyth’s Diner. V komiksech se objevuje „Smyth Diner“ v sešitu Adventures of Captain America č.2 z roku 1991. V tomto komiksu vůbec nevystupuje postava Sama Wilsona a ani se v něm nevypráví příběh, z něhož by na první pohled mohl chystaný snímek čerpat – Děj se odehrává za druhé světové války a jde o příběh začátků hrdinské dráhy Stevena Rogerse. Dost možná je název podniku zvolený pouze jako malý easter egg pro ty opravdu skalní komiksové fanoušky. Kdybychom se však chtěli pustit do ještě divočejších spekulací, tak by takové oldschoolové bistro teoreticky mohl být ideálním místem, kde by se Sam mohl na chvíli setkat se zestárlým Stevenem (Chris Evans), co říkáte?

Natáčení bude pokračovat, tak se snad brzy dočkáme dalších fotografií a přibudou další indicie, na základě kterých budeme moc zkusit uhodnout, co nás ve snímku čeká.

Jako nový Captain America se vrací Anthony Mackie. Carl Lumbly se vrací jako Isaiah Bradley, Eli Bradley jako Elijah Richardson, Tim Blake Nelson jako Leader, Danny Ramirez jako Joaquin Torres. Harrison Ford po smrti Williama Hurta převzal roli Thunderbolta Rosse. Nově se připojily Shira Haas jako Sabra a Xosha Roquemore v blíže nespecifikované roli. Scénář snímku píší Malcolm Spellman a Dalan Musson. Režíruje Julius Onah. Datum premiéry je stanoveno na 2. května 2024.

Titulní foto je ilustrační, ze série The Falcon and the Winter Soldier

Zdroj: Just Jared

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu