Rich Flu: V hrozivé realitě smrtící virus zabíjí jen bohaté

Rich Flu: V hrozivé realitě smrtící virus zabíjí jen bohaté | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Satirická sci-fi od autora Díry konečně nabrala obsazení a začala se točit.

Režisér Galder Gaztelu-Urrutia, který natočil provokativní Díru (The Platform) měl už loni začít točit Rich Flu (Chřipka bohatých), další satirickou vizi děsivé alternativní reality. Jak jsme vás informovali, projekt měl obsazené herce do hlavních rolí a vše bylo na dobré cestě. Pak ale bylo třeba natáčení posunout a v tu chvíli Rosamund Pike, Daniel Brühl a Macaulay Culkin museli od projektu odstoupit.

Už se ale podařilo najít hereckou náhradu a skutečně začít natáčet. Do hlavních rolí byli obsazeni Mary Elizabeth Winstead (Ulice Cloverfield 10), Rafe Spall (Sázka na nejistotu), Lorraine Bracco (Rodina Sopránů), Dixie Egerickx (Nestvůra z Essexu), Timothy Spall (série Harry Potter), Jonah Hauer-King (Old Boys), Cesar Domboy (Cizinka), Dayana Esebe a Richard Sammel (Agresivní virus). Točí se v Barceloně, na Kanárských ostrovech a v Senegalu. Scénář Gaztelu-Urrutia napsal spolu s Pedrem Riverou, Davidem Desolou a Samem Steinerem.

Snímek se odehrává v alternativní skutečnosti, kde se světem šíří záhadná choroba, která zabíjí ty nejbohatší a nejvlivnější lidi planety. Nejprve miliardáře, pak multimilionáře…a tak to postupně pokračuje. Záhy už hrozí nebezpečí každém, kdo má prakticky libovolné jmění. Celý svět panikaří a lidé se pokoušejí zaplavit trh statky, které už nikdo nechce. Rich Flu nám ukáže, co jsou lidé ochotní udělat, aby si zachránili život, když se z bohatství, které dosud otáčelo světem, najednou stává nejnebezpečnější věc na Zemi.

Titulní foto je ilustrační, Mary Elizabeth Winstead ve filmu Ulice Cloverfield 10

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest