Joy Ride: Výlet do Číny se změní v divokou zdrogovanou party

Joy Ride: Výlet do Číny se změní v divokou zdrogovanou party | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 4 obrázky
Jestli vám v poslední době chyběla ve filmech energie Pařby ve Vegas, pusťte si trailer nové bláznivé komedie Joy Ride.

Pařící komedie musí balancovat na hraně. Nezbytná je snaha diváky šokovat, dostat postavy do nebezpečí a pokoušet zásady dobrých mravů. Když dostatečně nešlápnete na plyn, bude snímek působit krotce, nebo jako chudý příbuzný těch, kteří přišli před vámi. Pokud naopak tlačíte na pilu až příliš, působí výsledek prvoplánově, lacině nebo rovnou odporně.

Nejnověji se unikátní rovnováhy pokouší docílit snímek Joy Ride, kde čtyři hrdinky zažijí divokou jízdu při svém výletu do Číny. Nechybí dostatečně rozmanitá skupina hrdinek, mezi nimiž je krom srandy prostor také na silné osobní momenty. Herečky se nebojí jít po hlavě do trapných situací. V dohledem pověstné Číně není nouze o riskantní momenty a o několik událostí je dostatečně vyšroubovaných, aby byl potenciál pro vznik průšvihu legendárních rozměrů.

Jak to skutečně dopadne, to nám ukáže až samotný film. Ten bude v USA do kin uvedený 7. července, u nás zatím bohužel premiéra ohlášena nebyla. V hlavních rolích vystupují Ashley Park (Emily in Paris), Sherry Cola (Good Trouble), Stephanie Hsu (Všechno, všude, najednou) a Sabrina Wu. Dále hrají Ronny Chieng, Desmond Chiam, Alexander Hodge a Chris Pang. Režírovala Adele Lim, která dosud pracovala hlavně jako scenáristka (Šíleně bohatí Asiati, Raya a drak, Království). Scénář spolu s ní napsaly Cherry Chevapravatdumrong (Griffinovi) a Teresa Hsiao (Americký táta).

Dole v galerii na vás čekají dosud uveřejněné fotky a tady je oficiální anotace: Joy Ride je necenzurovaným příběhem hledání vlastní identity a objevení sebe sama, v němž se čtyři různorodé kamarádky vydávají na životní mezinárodní dobrodružství. Při hledání biologické matky jedné z nich se pokazí vše, co se pokazit může, avšak hrdinky během divokého paření zjistí, kam ve skutečnosti patří a pochopí, jak mít rád sám sebe.

Podklady a foto: Lionsgate

Galerie: 5

Joy Ride: Výlet do Číny se změní v divokou zdrogovanou party | Fandíme filmu Joy Ride: Výlet do Číny se změní v divokou zdrogovanou party | Fandíme filmu Joy Ride: Výlet do Číny se změní v divokou zdrogovanou party | Fandíme filmu Joy Ride: Výlet do Číny se změní v divokou zdrogovanou party | Fandíme filmu Joy Ride: Výlet do Číny se změní v divokou zdrogovanou party | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest